Lijepa, ali okrutna

Manekenka ubila bivšeg dečka pa priznala ubojstvo

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slovačka manekenka zbog mlade ruskinje upucala bivšeg dečka.

Treći metak bio je sudbonosni. Zbog njega je ostao mrtav, a ona optužena za ubojstvo. Slovačka manekenka Mayka Kuckova na svog bivšeg dečka Andrea Busha isplila je tri hica. Jedan u rame i dva u glavu. Britanski biznismen pronađen je mrtav u svom domu u Španjolskoj, a njoj se sudi za njegovo ubojstvo.

Sve se to odigralo u travnju ove godine kada je Mayka pobjesnila zbog njegove veze s drugom djevojkom. Suđenje je bilo jučer, a nakon što su joj u sudnici pokazali fotke njegovog mrtvog tijela, briznula je u plač i izletjela van.

Policajac je pronašao tijelo nesretnog 48- godišnjeg muškarca. 'Pronašao sam ga kako leži licem prema podu blizu ulaznih vrata. Krvi je bilo posvuda. Pištolj mu je bio u desnoj ruci'.

Kuckova se prvotno branila izjavivši kako je bila u kući te se Bush iznenada pojavio. Počeli su se svađati, a on joj je zatim zaprijetio pištoljem koji je slučajno opalio dok su se prepirali. Mrtvozornik nije pronašao nikakve tragove nasilja na njegovom tijelu. Tužiteljstvo je također istaknulo kako je Mayka smjestila pištolj u ruke mrtvog Busha i odvezla se njegovim autom. Baš u tom autu je nova Busheva djevojka Maria Korotaeva sjedila ispred kuće dok se odvijao cijeli nesretni događaj. Nakon pucnja, Mayka je izletjela iz kuće, istjerala Ruskinju iz auta i odvezla se. Nakon par dana, sama se predala policiji. Suđenje bi navodno moglo potrajati i tri godine jer joj se osim ubojstva sada sudi i za krađu auta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene