Njegova fascinacija

Napravio niz fotografija koje su šokirale mnoge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talijanski fotograf Yossi Loloi šokirao je publiku projektom 'Punašna ljepota', koji predstavlja zbirku fotografija žena s viškom kilograma.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Bill Cosby (Foto: Profimedia) Nevjerojatna priča Njegova sudbina šokirala je mnoge: Nekoć slavni komičar, a danas osuđeni silovatelj i zločinac

Yossi je za srpski "Blic" rekao da su ga punije dame oduvijek fascinirale, a upravo je svoju fascinaciju prikazao pomoću fotoaparata.

'Kad se sretnete s nečim novim imate dvije opcije - ili biti radoznao, ili ostati na nivou predrasuda. Ja sam želio saznati više o ovim ženama i tako se razvila potreba da ih fotografiram', izjavio je Yossi za 'Blic' te priznao kako su ove fotografije šokirale mnoge koji su ih vidjeli.

Njegovi modeli dolaze iz raznih dijelova Amerike i Europe. Većina žena je, kako autor kaže, oduševljeno pristala slikati se bez odjeće, jer su se njihova vjerovanja poklapala sa Yossijevom idejom.

'Neke od žena rade kao erotski modeli, a druge su samo željele isprobati kakav je osjećaj biti pred objektivom potpuno nag. Sa svakom od njih sam proveo određeno vrijeme prije snimanja, razgovarali smo i pomogao sam im da se opuste', tvrdi fotograf koji je ovaj projekt pokrenuo prije šest godina.

'Čini mi se da se stvari polako mijenjaju. Do prije nekoliko godina punije žene su bile potpuni tabu, a sad časopisi kao što je "Vogue" često objavljuju fotografije žena sa oblinama. Sretan sam što ljudi shvaćaju kako svako može biti lijep', zaključio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene