Izmučeno lice

Bila je jedna od poznatijih ljepotica, a onda je postala ovisna o operacijama i oboljela

Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) +0 Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Galerija

61-godišnja Melanie Griffith pretjerala je s brojnim operacijama, a zatim je oboljela od raka kože.

Slavna glumica danas ima 61 godinu.

Pogledaj i ovo showbuzz ''O moj Bože, što je napravila'' Nakon žestokih osuda: Priznala estetske zahvate i ovisnost

Radi se o plavokosoj glumici Melanie Griffith koja je prošlog vikenda viđena u Zapadnom Hollywoodu u šopingu s nepoznatim muškim prijateljem.

Ono što je privlačilo pozornost kao uvijek jest njezino izmučeno lice, što od estetskih operacija, što od raka kože koji joj je prije mjesec dana u potpunosti uklonjen s područja nosa.

Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U vrlo ležernoj kombinaciji traperica, crne majice kratkih rukava te sandala, Melanie nas je podsjetila na to koliko je nekada bila lijepa, a onda je počela s brojnim operacijama koje nisu završile dobro.

Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, njezinu glumačku karijeru zasjenile su upravo operacije, ali i brak s latino zavodnikom Antoniom Bandersom koji je trajao od 1996. do 2015. godine. Par je bio itekako zanimljiv znatiželjnoj javnosti, a svojim su izjavama često izazivali dodatnu pažnju kao na primjer kada su vrlo iskreno govorili o tome koliko dobar seks imaju.

Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Foto: Getty

Par zajedno ima 21-godišnju kćer Stellu, a iz prvog braka Melanie ima kćer Dakotu i sina Alexandrea. Radi se o glumici Dakoti Johnson koja je najpoznatija po ulozi u filmu "Pedeset Nijansi Sive", a i njihov je čudan odnos često punio novinske stupce. Tako su se cure posvađale pred kamerama na slavnoj dodjeli Oscara kada je Melanie rekla da neće pogledati film zbog vrućih scena u njemu.

Dakotu i Alexandrea glumica je dobila u braku s prvim suprugom, glumcem Donom Johnsonom, dok je drugom braku bila 8 godina s glumcem Stevenom Bauerom koji iza sebe ima čak četiri propala braka.

Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Antonio nikada nije rekao niti jednu ružnu priječ protiv bivše supruge, dapače, otkrio je kako ga je jako rastužila činjenica da se njegova bivša supruga bori s rakom, no srećom, pobijedila ga je. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene