Smijati se ili plakati?

Kakav svjetski blam! Pogledajte kako se zvijezda Despacita propisno osramotila

Luis Fonsi (Foto: Getty) Luis Fonsi (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luis Fonsi (Foto: Getty) Galerija

Kakva sramota! Luis Fonsi i Uniting Nations pjevali na playback na dočeku Nove godine u Poljskoj. Svjetski su se osramotili.

Novogodišnji koncert u Poljskoj pošao je prilično po krivu nakon niza gafova s playbackom. Naime, na koncertu su nastupile najveće zvijezde poljske glazbene scene, ali i Luis Fonsi, zvijezda koja je protekle godine hitom "Despacito" obilježila svaki tulum, izlazak, zabavu. Osramotili su se i članovi grupe Uniting Nations, pjevajući svoj veliki hit "Out of Touch".

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić - 2 Ona bi da joj pleše Ovo je zapravo žena zbog koje bi Nives voljela da joj slavna pjevačica paradira po krevetu

Fonsi je navodno bio u stresu pa je, kako ne bi razočarao posjetitelje vokalnim sposobnostima, odlučio pjevati na playback. Još gore je bilo, pišu poljski mediji, kad su na pozornicu stigli Daz Sampson i njegova kolegica. Potpuno su se raspali, playback uopće nisu pratili, Daz je pjevao i tijekom ženskih dionica, niti ne trudeći se prikriti činjenicu da pjeva na playback.

Da podsjetimo, Luis Fonsi trebao je protekle jeseni nastupati u Zagrebu, no u zadnji čas je otkazao koncert. Ipak, to ga nije spriječio da tulumari u našem glavnom gradu.

Obožavatelji i posjetitelji nisu krili razočarenje ponašanjem stranih gostiju. "Najgori playback na svijetu", "Izvedbe daleko od očekivanih", samo su neki od komentara koje Poljaci ovih dana ostavljaju bespućima interneta. I zaista... Pogledajte o čemu pričamo, sve će vam biti jasno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene