Akcija 'Mreža'

Facebook prostitucija: Pjevač upleten u seks skandal podno Sljemena

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Seks skandali i dalje tresu regiju. Nakon akcije u susjednoj Srbiji gdje su bile upletene folk pjevačice, sada su otkriveni i neki detalji akcije koja se dogodila u okolici Zagreba.

Društvene mreže pokazale su se kao jednostavan način kako doći do mladih djevojaka koje su spremne prodavati svoje tijelo.

Pogledaj i ovo Sanja Stanković (Foto: Instagram) Neke možda znate... Seks-skandal u Srbiji: Poznate starlete morale na policiju zbog optužbi za prostituciju?

Hollywoodski glumac, slavna manekenka i političar na listi korisnika usluga srpskih elitnih prostitutki

Facebook, ali i Oglasnik, tako su protekle pola godine preplavile razne ponude kojima su svodnici tražili 'radnu snagu', piše Jutarnji. Naime, policijska akcija 'Mreža' obuhvatila je devet osoba koje su tim putem vrbovale mlade djevojke. Svodnici bi odredili cijenu seksualnih usluga, pa su tako djevojke koje bi radile za njih tržile od 500 do 700 kuna za pola sata – akcija se odvijala u hotelima na Vukovarskoj i Zagrebačkoj.

U priču je uključen i jedan pjevač s juga Hrvatske čiji identitet nije otkriven, no zna se kako je primao usluge tih djevojaka. Navodno su se našli u privatnoj rezidenciji podno Sljemena, a za sat vremena je isplatio 200 eura. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene