meksička Brigitte Bardot!

Tko se sjeća zlice Amparo iz hit-sapunice? Čak joj je i naš bend posvetio stih u svojoj pjesmi, a onda ju je zadesila tužna sudbina!

Claudia Islas - 3 Claudia Islas - 3 Screenshot/Youtube 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Islas Claudia Islas - 3 Claudia Islas - 1 +0 Claudia Islas - 2 Galerija

Claudia Islas proslavila se kao zla ujna Amparo u hit-sapunici "Marisol" iz 1996. godine.

Meksička gumica Claudia Islas u Hrvatskoj je ostala najbolje zapamćena kao Amparo, glavna negativka u mnogima omiljenoj seriji "Marisol".

Claudia Islas danas ima 76 godina i zaštitni znak još uvijek joj platinasto plava kosa, zbog koje je svojevremeno nosila nadimak meksičke Brigitte Bardot. Nekoć je bila i jedna od najbogatijih glumica, međutim postala je žrtva prevare i morala je prodati dio skupocjene kolekcije nakita kako bi imala od čega živjeti, a pomogla joj je i glumica Laura Zapata.

Od 2012. godine živi u Miamiju, a od 1990. godine u braku je s Jamiejem Bravom, no u javnosti se rijetko pojavljuje i čuva detalje privatnog života.  

O popularnosti serije "Marisol" u Hrvatskoj svjedoči i činjenica da su Baruni snimili pjesmu za koju ih je upravo ona inspirirala i nazvali je upravo po njoj, a u stihovima su spomenuli i zlu Amparo.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 3 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 2 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 1 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 4 +26 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 5 Celebrity Gornji dio badića nije joj posve prekrio bujne grudi, a njezin sedam godina mlađi zaručnik ne odvaja se od nje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene