prošlo je 27 godina od dana slave!

Legendarna Marisol slavi 60. rođendan! Pogledajte kako danas izgleda glumica zbog koje se nekad trčalo pred male ekrane

Erika Buenfil u seriji ''Marisol'' - 3 Erika Buenfil u seriji ''Marisol'' - 3 Youtube 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Erika Buenfil - 13 Erika Buenfil - 8 Erika Buenfil - 7 Erika Buenfil - 4 Erika Buenfil - 3 Erika Buenfil - 1 Erika Buenfil - 2 Erika Buenfil - 12 Erika Buenfil - 11 Erika Buenfil - 10 +26 Erika Buenfil - 9 Galerija

Prije 27 godina proslavila ju je sapunica ''Marisol'', a sad je Erika Buenfil proslavila 60. rođendan, evo kako izgleda.

Meksička sapunica ''Marisol'' brojne je Hrvate prikovala uz male ekrane 90-ih godina, a njezina zvijezda, glumica Erika Buenfil, danas ima 60 godina i od glavne uloge u sapunici mnogo se toga promijenilo.

No jedno je ostalo isto. Erika je i dalje predivna žena koja svojom figurom i s toliko godina oduzima dah, a istaknula ju je sada u rođendanskom videozapisu koji je podijelila na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50)

Erika je zaplesala na jedan zvuk s TikToka u crnoj haljini koja je pratila njezinu liniju i imala duboki dekolte, a jedan dio haljine bio je zakopčan oko vrata.

Potom je objavila nekoliko fotografija uz komad čokoladne torte na kojoj je gorjela svjećica, a uz nju je pozirao njezin sin Nico.

''Navršila 60. Sretna s toliko blagoslova i toliko ljubavi. Hvala, hvala, hvala. S ljubavi mog života, Nicom'', pisalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50)

Da ju je uloga Marisol itekako proslavila, govori podatak i da je na Instagramu prati pet milijuna ljudi.

Sudeći po njezinim objavama, Erika je posljednjih godina imala višak kilograma koji je naglo uspjela istopiti, a sad se može pohvaliti odličnim izgledom. Ipak, za društvene mreže voli se urediti pa nerijetko koristi efekte kako bi izgledala zategnutije. 

No unatoč bogatoj karijeri i slavnom životu Erika je prije puno godina doživjela veliki udarac.

Partner Ernesto Zedillo Jr., sin bivšeg meksičkog predsjednika, napustio ju je dok je čekala njihova sina, a Nicolas de Jesus danas ima 18 godina. Glumica je tek godinama kasnije priznala da je to njegov sin, a otkrila je i kako za njega nikada nije pitao.

''Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htjela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam ostala trudna. Ernesto je mlađi od mene i nije htio tada imati bebu'', rekla je glumica jednom prilikom.

''Teško je biti samohrana majka. Moja mama je preminula prije 11 godina, tako da nisam imala ni njezinu pomoć oko sina'', rekla je i zaplakala u studiju.

Dodala je kako ipak ne bi ništa mijenjala jer sada ima prekrasnog sina koji je njezin veliki zaštitnik.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari pozirala u bijeloj haljini s čipkastim korzet dijelom pa uz seksi prizore poslala zanimljivu poruku!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 3 Đina Džinović - 13 Đina Džinović - 14 +29 Đina Džinović - 7 Celebrity Kći Harisa Džinovića objavila fotografiju svoje prelijepe majke: "Bolja je riba od svih nas zajedno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene