Kontroverzni odlazak

Pamtimo je kao otkačenu znanstvenicu iz hit-serije, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Pauley Perrette i Mark Harmon Pauley Perrette i Mark Harmon Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Pauley Perrette i Mark Harmon Pauley Perrette - 8 Pauley Perrette - 7 Pauley Perrette - 6 Pauley Perrette - 4 Pauley Perrette - 5 Pauley Perrette - 3 Pauley Perrette - 2 Pauley Perrette - 1 +0 Pauley Perrette i Mark Harmon Galerija

Pauley Perrette proslavila se u seriji "NCIS", a o njezinu odlasku sa snimanja i dalje se priča.

Američka glumica Pauley Perrette gledateljima je najpoznatija po ulozi Abby Sciuto u seriji "NCIS", u kojoj smo je gledali punih 15 godina, a za koju je i sama rekla da joj je promijenila život.

No njezin glumački put u hit-seriji završio je 2017. godine, i to nakon što ju je napustila zbog glasina o svađi s kolegom Markom Harmonom, a rijetki znaju gdje je ona danas i što točno radi.

Nakon kontroverznog odlaska iz NCIS-a Pauley se nastavila baviti glumom i glumila je u kratkotrajnoj CBS-ovoj seriji "Broke", koja je otkazana nakon samo jedne sezone. Tada je odlučila da je vrijeme da se odmakne od svjetla reflektora i krene drugim putevima.

Iste je godine prestala glumiti, no to nije značilo da se potpuno povukla iz javnog života. Pauley i dalje živi u Los Angelesu i vrlo je glasna na Twitteru nakon što je postala strastvena aktivistica za građanska prava.

Kao njihova predana zagovornica režirala je i producirala dokumentarac "Citizen Lane" o američkom odvjetniku za građanska prava i piscu Marku Laneu. Također je uključena u rad mnogih dobrotvornih organizacija koje se bave spašavanjem životinja i zalaganjem za LGBT prava.

Iako Pauley nikada nije otkrila zašto je odlučila prekinuti svoju glumačku karijeru, navodna svađa s Markom vjerojatno je uvelike doprinijela njezinoj odluci. U to su vrijeme više od godinu dana kružile glasine da su se posvađali, a obožavatelji serije čak su analizirali scene kako bi utvrdili jesu li se ikada zajedno pojavili na ekranu. Kasnije se pokazalo da je 2016. godine Markov pas, koji je često bio na snimanju serije, ugrizao jednog člana ekipe, kojemu je tada navodno trebalo 15 šavova.

Njima bliski izvori tvrdili su da je Pauley brzo zatražila da se psu ne dopusti povratak na set, što se nije dogodilo, a tvrdilo se i da su se članovi ekipe bojali tražiti izmjenu pravilnika jer je Mark bio izvršni producent.

Dvije zvijezde tada su postigle dogovor sa šefovima serije prema kojem više nikada nisu snimali zajedničke scene, a krajem 2017. godine Pauley je podijelila vijest da je napustila seriju i rekla za CBS Sunday Morning da, iako je to njezin izbor, još uvijek žali.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Shriver - 1 Maria Shriver - 3 Maria Shriver - 2 Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) +14 Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bivša supruga slavnog snagatora šokirala izgledom, svi se pitaju što je učinila s licem: "Netko je trebao fotošopirati ovo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene