uništila izgled i karijeru

Ma tko bi je više prepoznao? Bila je prava slatkica i holivudska miljenica, a ovisnost o botoksu skupo ju je koštala!

Meg Ryan Meg Ryan Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meg Ryan Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Getty Images) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) +2 Meg Ryan (Foto: Profimedia) Galerija

Meg Ryan nekad je bila jedna od najtraženijih holivudskih glumica, a sada je rijetko imamo priliku vidjeti i više ne nalikuje na sebe.

Glumica Meg Ryan (60) nekad je bila prava slatkica i holivudska miljenica, no zadnjih je godina baš i nemamo priliku gledati na filmskom platnu, a izbjegava i pojavljivanja u javnosti.

Pogledaj i ovo Meg Ryan Kao da to nije ona! Bivša omiljena plavuša poricala je ovisnost o operacijama, ali lice joj je sada uništeno i nema traga staroj ljepoti

Sada su je paparazzi ulovili u rijetkom izlasku u Santa Barbari, a iako se pokušala sakriti ispod šešira i sunčanih naočala, na fotografijama se jasno vidi njezino zaleđeno lice.

U želji za vječnom mladosti, Meg je zadnjih godina pretjerala s botoksom i estetskim zahvatima te se dovela do neprepoznatljivosti, što ju je koštalo i sve rjeđih angažmana u Hollywoodu.

Posljednjih godina nije imala sreće ni u ljubavi. Otkako je krajem 2019. raskinula zaruke s glazbenikom Johnom Mellencampom,s kojim je bila osam godina, o njezinu ljubavnom životu ne zna se ništa, a navodno ga je ostavila jer je shvatila da joj ne treba nitko kako bi bila sretna. Iza sebe ima i propali brak s glumcem Dennisom Quaidom, od kojeg se razvela nakon 10 godina, 2001., a zajedno su dobili sina Jacka. Glumica ima i kćer Daisy koju je posvojila 2006. godine.

Ryan se proslavila u 80-ima u kultnim filmovima "Top Gun" i "Kad je Harry sreo Sally", a ostala je popularna i tijekom 90-ih kada je snimila brojne romantične komedije koje su joj osigurale imidže slatkice.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Baturina - 1 Anita Baturina - 2 Anita Baturina - 3 Anita Baturina - 4 +11 Anita Baturina - 5 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda bivša supruga Miše Kovača, rastavila ih je tragedija, a on je pronašao treću sreću s Lidijom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene