Sjećate li se Kelly i Donne?

Pogledajte kako danas izgledaju nekadašnje slatkice iz kultne serije: Jednoj se svi još dive, dok druga izaziva zgražanje!

Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Tori Spelling, Jennie Garth, Gabrielle Carteris (Foto: Instagram) Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) +4 Tori i Candy Spelling - 2 Galerija

Jennie Garth i Tori Spelling proslavile su se u seriji "Beverly Hills 90210" kao Kelly i Donna, a sada su zajedno snimljene u New Yorku.

Tinejdžerska serija "Beverly Hills 90210" bila je veliki hit u 90-ima, a obožavatelji glavne zvijezde i danas poistovjećuju s ulogama koje su igrale.

Pogledaj i ovo Ekipa ''Beverly Hillsa 90210'' Ali bez jedne osobe... Omiljena ekipa 90-ih opet na okupu, podijelili su zajedničke fotografije i oduševili svoje najveće fanove!

Tako je mnoge sada obradovalo vidjeti da su Donna i Kelly, odnosno glumice Jennie Garth (50) i Tori Spelling (49), ostale bliske i nakon toliko godina, a novim zajedničkim fotografijama izazvale su pravu pomutnju na Instagramu.

Glumice su udružile snage u novoj liniji brenda za uređenje doma, čime su se pohvalile na društvenoj mreži, a Tori je u opisu Jennie nazvala svojom najboljom prijateljicom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tori Spelling (@torispelling)

"Razveselilo me što su Donna i Kelly još uvijek najbolje prijateljice i u stvarnom životu", "Lijepo vas je vidjeti zajedno", "Ove fotografije bude nostalgiju", "Uvijek ćete biti Kelly i Donna", samo su neki od brojnih komentara oduševljenih obožavatelja kultne serije.

Mnogi su komentirali i kako je lijepo vidjeti da se Jennie nije uništila estetskim zahvatima, za razliku od Tori, koja je u tome pretjerala i dovela se do neprepoznatljivosti, pa danas svojom pojavom uglavnom izaziva zgražanje.

Glumice su zajedno snimljene i u New Yorku, gdje su gostovale u emisiji "Good Day NY", a paparazze su pozdravile sa širokim osmijesima.

Obje su često punile medijske stupce i privatnim skandalima.

Garth iza sebe ima dva propala braka, a treći je jedva spasila. Pred oltar je prvi put stala 1994. godine s glazbenikom Danielom B. Clarkom, s kojim je u braku bila dvije godine. Za drugog supruga Petera Facinellija udala se nakon što su zajedno glumili još 1995. u filmu. Pred oltar su stali 2001., a u braku su dobili tri kćeri. U ožujku 2012. godine Facinelli je zatražio razvod od glumice.

S trenutačnim suprugom Davidom Abramsom u braku je od 2015. godine, no 2017. podnijeli su zahtjev za razvod, a onda su se 2019. pomirili i obustavili razvod.

"Dave i ja smo se zaljubili vrlo brzo i vjenčali u roku od šest mjeseci. Previše smo požurili i to je bio problem", izjavila je glumica jednom prilikom.

Ni Tori baš nema sreće u ljubavi. Posljednjih godina puni medijske stupce svojim turbulentnim brakom s Deanom McDermottom, s kojim je u braku od 2006. godine i zajedno imaju petero djece, dvije kćeri i tri sina.

O njihovu razvodu prvi put se pisalo nakon što je McDermott 2014. u dokumentarnoj seriji "True Tori" priznao da je bio nevjeran svojoj supruzi. Spelling je tada rekla da je njegova ispovijest uznemirila djecu kad su vidjela medijske napise na internetu, no uspjeli su izgladiti odnos i ostali su u braku.

Poznato je i da se supružnici dugo bore s financijskim problemima, za što je Spelling rekla da je rezultat njihovih loših odluka, no o glasinama o razvodu i dalje mudro šuti.

Glumica se u prošlosti borila s ovisnošću o drogi i alkoholu, a dok je bila trudna s trećim djetetom autom se zabila u školu, za što je krivila novinare.

Važno je spomenuti i da je Tori kći kreatora serije koja ju je proslavila, Aarona Spellinga, koji joj nije ostavio ništa nakon smrti te je u oporuci napisao i da će Tori pripasti samo 800 tisuća dolara, što je glumicu razbjesnilo.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Glumci iz serije Kumovi Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević +15 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Celebrity Glumica iz "Kumova" pokazala kako se na setu šale na račun Momčila Otaševića, oglasio se i on: "Hvala kolege!"  

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Matija Cvek i Eni Jurišić +21 Matija Cvek i Eni Jurišić Celebrity Naša pjevačica vješto je sakrila trbuh u petom mjesecu trudnoće, a kolega s kojim čeka dijete nije skidao osmijeh s lica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene