Je li moguće?

Zbog svima drage uloge brzo su ga svi zavoljeli, ali stvarnost je ipak drugačija? Isplivale su ružne optužbe koje su sve šokirale!

Tim Allen - 2 Tim Allen - 2 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Allen - 3 Tim Allen - 2 Tim Allen - 1 Tim Allen - 3 Tim Allen - 1 Tim Allen - 3 Tim Allen - 2 Tim Allen - 1 Tim Allen - 2 Tim Allen - 1 +2 Tim Allen - 2 Galerija

Tim Allen našao na udaru optužbi zbog ružnog i neugodnog ponašanja na setu serije "Djedovi Božićnjaci".

Američki glumac Tim Allen proslavio se ulogama u seriji "Sam svoj majstor" i franšize "Djed Božićnjak" našao se u središtu pažnje nakon što ga je kolegica Casey Wilson ozbiljno optužbila zbog ružnog ponašanja na setu i prozvala ga je*eno nepristojnim čovjekom.

43-godišnja Casey koja je glumila odraslu Saru u hit-seriji prošle godine, tvrdi da joj je Tim pružio najgore iskustvo suradnje od svih kolega s kojima je dosad radila.

"Tim Allen je bio takva ku*ka. Bilo je to doista najgore iskustvo koje sam ikad imala s kolegom", izjavila je Casey u podcastu B***h Sesh dodajući da je zatomila neugodno iskustvo jer je bila prijateljica s producentom serije i njezina su djeca obožavala Timove filmove u kojima je glumio Djeda Božićnjaka.

"Dakle, snimamo scenu, tu smo samo ja i Tim Allen i ja bih ga trebala gađati stvarima jer mislim da je provalnik. Dakle, on silazi niz dimnjak, očito odjeven kao Djed Mraz, a ja se probudim misleći da je uljez. On prilazi producentu koji stoji četiri koraka od mene i čujem ga kako mu govori, "Moraš joj reći da prestane upadati u moje rečenice. Producent se okreće prema meni s užasom na licu, priđe mi i kaže: "Umm, Tim bi volio da prestaneš upadati u njegove riječi", otkrila je Casey.

Dodala je i da su zbog Allenova navodnog ponašanja svi na setu hodali kao po ljuskama jajeta.

"Kad je završio, bio je tako je*eno nepristojan. Nikada nisam uspostavila kontakt očima s njim, nikad ništa nisam rekla. Bilo je tako neugodno", izjavila je i otkrila da je znao bacati kostime po podu kada bi završio snimanje i da su ostali komentirali da tako izgleda kada ima dobar dan.

Serija "The Santa Clauses" nastala je kao nastavak franšize  filma iz 1994. godine "The Santa Clause", nakon kojeg je uslijedilo nekoliko nastavaka koji su objavljeni 2002. i 2006. godine, a 2022. godine objavljeno je da će izaći i kratka serija.

Inače, ovo nije prvi put da se Allen susreće s ružnim optužbama jer je u siječnju zanijekao tvrdnje Pamele Anderson koja je izjavila da joj je pokazao svoje genitalije prije više od 30 godina, a što je otkrila u svojim memoarima "Love, Pamela".

"Nikada ne bih učinio tako nešto", rekao je Allen za Variety rekavši da se incident koji je Anderson opisala nije dogodio.

U odlomku iz njezinih nadolazećih memoara koje je tada nabavio i objavio spomenuti magazin, Pamela je opisala da se incident dogodio na setu serije "Sam svoj majstor" 1991. godne kada je ona imala 23 godine, a on 37.

"Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku u ogrtaču. Raširio ga je i bio je potpuno gol ispod njega", otkrila je Pamela koja je glumila Lisu u ABC-jevom sitcomu, u kojem je Allen glumio Tima Taylora.

Prije svog uspona do slave, Tim je imao nekoliko incidenata, pa je čak i uhićen je 1978. zbog posjedovanja kokaina. Priznao je krivnju za optužbu za trgovinu drogom i osuđen je, ali je pušten na uvjetnu slobodu 1981. godine, nakon što je proveo nešto više od dvije godine u Federalnoj zatvorskoj ustanovi.

Tijekom intervjua u podcastu "WTF With Marc Maron", Allen je opisao vrijeme provedeno u zatvoru.

"Naučio sam doslovno kako živjeti dan za danom. I naučio sam šutjeti. Svakako želiš naučiti kako šutjeti", izjavio je tada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene