To je stvarno on?

Pamtimo ga kao slatkog srcolomca iz hit-serije, a evo kako izgleda nakon što ga nitko nije vidio skoro osam godina!

Jonathan Taylor Thomas Jonathan Taylor Thomas Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan Taylor Thomas - 14 Jonathan Taylor Thomas - 11 Jonathan Taylor Thomas - 9 Jonathan Taylor Thomas - 2 Jonathan Taylor Thomas - 4 Jonathan Taylor Thomas - 10 Jonathan Taylor Thomas - 12 Jonathan Taylor Thomas - 8 Jonathan Taylor Thomas - 1 Jonathan Taylor Thomas - 5 +5 Jonathan Taylor Thomas - 3 Galerija

Jonathan Taylor Thomas snimljen je nakon dugo vremena u javnosti i rijetki su uspjeli prepoznati tu nekadašnju veliku dječju zvijezdu.

Zvijezda nekad omiljene serije "Sam svoj majstor" Jonathan Taylor Thomas viđen je nakon dugo vremena u javnosti, no rijetki su shvatili da je riječ o glumcu koji je nekada nosio nadimak tinejdžerskog srcolomca.

42-godišnji Jonathan viđen je kako izlazi iz svoga stana u Kaliforniji s pićem u ruci, a bilo je to jedno od njegovih rijetkih pojavljivanja otkako je napustio Hollywood 2015. godine. Najveću je slavu stekao ulogom Randyja Taylora u seriji "Sam svoj majstor", koja se emitirala od 1991. do 1999. godine, a u kojoj je glumio zajedno s Timom Allenom, Patricijom Richardson, Taranom Noom Smithom, Pamelom Anderson i Williamom O'Learyjem. Također je poznat po tome što je dao glas mladom Simbi u filmskom hitu "Kralj lavova" iz 1994. godine, kao i Pinocchiju u filmu "Pinokijeve pustolovine".

Kad je bio na audiciji za kultnu ulogu koja ga je vinula u zvijezde, voditelji kastinga nisu samo mislili da je dobro prošao, već i "da stvarno veoma nalikuje svom budućem televizijskom tati Timu Allenu, prenosi IMDb.

Jonathana nitko nije puno viđao otkako je odustao od glume, a obožavatelji su ga posljednji put uočili 2021. godine kada je bio šetao s ljubimcima Los Angelesom, a prema pisanju magazina People, to je bilo prvi put da je fotografiran u javnosti nakon gotovo osam godina.

U jednom od intervjua Thomas je rekao da slavu nikad nije shvaćao previše ozbiljno i da ne žali što je napustio filmsku industriju.

"Radio sam bez prestanka od svoje osme godine. Htio sam ići u školu, putovati i malo se odmoriti, sjediti u velikoj knjižnici među knjigama i učenicima, to je bilo lijepo i kul. Bilo je to novo iskustvo za mene. Bilo je to sjajno razdoblje u mom životu, ali to me ne definira", izjavio je svojevremeno za People.

Kad mu je bilo sedam godina, radio je i kao model za tiskane reklame u Sacramentu te se pojavljivao u TV reklamama za pahuljice Kellogs i igračke Mattel. Diplomirao je na Chaminade College Preparatory School u Missouriju 2000. godine i studirao filozofiju i povijest na Sveučilištu Harvard u Massachusettsu, nakon čega je 2010. godine otišao na Sveučilište općih studija Columbia u New Yorku.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +33 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Aleksandra Prijović rasplakala se kada je ugledala sebi posebne ljude u Areni: "Neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Žiri showa Supertalent Maja Šuput, Supertalent +25 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene