Povukla se prije vremena

Sjećate se Emily iz omiljenih "Prijatelja''? Danas je rijetko viđamo, a evo zašto je nestala preko noći!

Helen Baxendale - 3 Helen Baxendale - 3 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Baxendale Helen Baxendale Helen Baxendale Helen Baxendale - 3 Helen Baxendale - 2 Helen Baxendale - 1 Helen Baxendale Helen Baxendale Prijatelji +0 Prijatelji (Foto: IMDB) Galerija

Helen Baxendale dobro je poznata obožavateljima serije "Prijatelji", no nakon uloge koja ju proslavila odlučila se povući i ne živjeti holivudskim stilom života.

Britanska glumica Helen Baxendale proslavila se ulogom Emily Waltham u omiljenoj seriji "Prijatelji", no nakon toga kao da je nestala i malo tko je više za nju čuo.

Pogledaj i ovo Matthew Perry Neki su bili na rubu suza Pogledajte najemotivniji trenutak s dodjele Emmyja, evo kako su se kolege oprostile od Matthewa Perryja: "Nisam bio spreman za ovo"

Danas 52-godišnja Helen utjelovila je drugu suprugu Rossa Gellera, i to tijekom četvrte i pete sezone popularnog sitcoma pojavljujući se uz Davida Schwimmera, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthewa Perryja, Matta LeBlanca i Lisu Kudrow.

No nakon što je iskusila slavu koju je dijelila sa šestero glavnih glumaca, odlučila je da zapravo ne želi živjeti takvim životom jer ne bi imala nimalo anonimnosti ni slobode.

"Mislim da sam vidjela kamo te sve to na kraju odvede. Nisam to uopće željela. Ali vidjela sam te ljude iz 'Prijatelja' i pomislila da ja sebi ne želim takav život. Progonili su ih, nisu mogli ući u supermarket i kupiti nešto", izjavila je Helen jednom prilikom.

Helen se iz serije povukla ranije nego što se očekivalo, i to kada je otkrila da ona i njezin partner David L. Williams očekuju svoje prvo zajedničko dijete.

"Nisam mislila da to što radim zaslužuje svu tu pažnju. Nije se radilo o meni, radilo se tome da mi se sve to dogodilo zbog nekoliko epizoda. Cijela stvar je bila luda!" priznala je u intervjuu za The Independent.

Helen, koja danas ima 23-godišnju kćer glumicu Nell, 20-godišnjeg sina Erica i 15-godišnjeg sina Vincenta, nastavila je igrati manje uloge u dramama, ali niti jedna joj nije donijela slavu kao uloga Emily.

"Mislim da vam treba poseban karakter da biste se mogli s time nositi", zaključila je Helen, koja je aktivna i u borbi za očuvanje okoliša i protiv klimatskih promjena.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik pokazala rezultate zadnjeg zahvata kojem se podvrgnula: "Boli dosta, mislim da ću još jednom i gotovo"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Lautner sa suprugom - 3 Taylor Lautner sa suprugom - 1 Taylor Lautner sa suprugom - 2 Taylor Lautner i Taylor Dome +21 Taylor Lautner i Taylor Dome Celebrity Bio je na glasu kao veliki zavodnik, a sada je svima zanimljiviji zbog imena i prezimena svoje supruge

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene