Teško se kreće

Omiljenu slatkicu zbog teške dijagnoze danas rijetki prepoznaju: "Ovo je prvi put da će me netko vidjeti onakvu kakva jesam"

Christina Applegate Christina Applegate Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Applegate - 2 Christina Applegate - 1 Christina Applegate - 3 Christina Applegate i Brad Pitt - 1 Christina Applegate i Linda Cardellini (Foto: Getty Images) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate i Martyn LeNoble (Foto: Getty) Christina Applegate (Foto: Getty) +5 Christina Applegate (Foto: Getty) Galerija

Christina Applegate progovorila je iskreno o dijagnozi multiple skleroze, koja joj je dijagnosticirana prošle godine.

Američka glumica koja se proslavila u seriji "Bračne vode", Christina Applegate, otkrila je da je dobila 18 kilograma otkako joj je dijagnosticirana multipla skleroza i da se sada uopće teško kreće bez pomoći štapa.

Pogledaj i ovo Christina Applegate "Što nije u redu s ljudima?" Glumica pokazala kakve komentare dobiva dok prolazi kroz teško razdoblje: "Ne izgledaš tako zbog bolesti, nego zbog plastičnih operacija"

50-godišnja Christina, koja je otkrila vijest o svojoj dijagnozi u kolovozu 2021. godine, osvrnula se na poteškoće koje je doživjela tijekom snimanja posljednje sezone svoje serije "Dead to Me".

"Ovo je prvi put da će me netko vidjeti onakvu kakva jesam. Udebljala sam se 18 kilograma i ne mogu hodati bez štapa. Želim da ljudi znaju da sam vrlo svjesna svega toga", izjavila je glumica u svom novom intervjuu za The New York Times.

Multipla skleroza dijagnosticirana joj je dok je snimala posljednju sezonu serije, zbog čega je uzela petomjesečnu pauzu kako bi mogla započeti liječenje.

"Imala sam obvezu. Šefovi su htjeli da stanemo, ali rekla sam da moramo sve dovršiti, ali pod mojim uvjetima", ispričala je i dodala kako joj je pauza dobro došla.

"Morala sam procesuirati svoj gubitak života, gubitak tog dijela sebe, tako da mi je trebalo to vrijeme", priznala je.

Vijest o dijagnozi podijelila je kada je navršila 50. rođendan, i to putem društvenih mreža.

"Da, napunila sam 50. I imam multiplu sklerozu. Bolest je zaista teška. Svima vam šaljem puno ljubavi na današnji dan. Mnogi pate danas i mislim na sve vas. Nadam se da ćemo smoći snage uzdignuti glave. Moja je danas na jastuku. Ali borim se", napisala je na Twitteru.

Brojni prijatelji i fanovi pružili su joj podršku, a ona je od svih tražila da poštuju njezinu privatnost u tim teškim trenucima.

Christina je rođena u Hollywoodu, u poznatoj obitelji. Otac joj je bio glazbeni producent i šef jedne diskografske kuće, dok joj je majka pjevačica i glumica. Njezini roditelji rastali su se malo nakon što se rodila, a nakon razvoda Christinina majka bila je u vezi s glazbenikom Stephenom Stillsom. Na televiziji je debitirala s tek nekoliko mjeseci, a pojavila se u reklamama zahvaljujući majci. U filmskom svijetu prvi put se pojavila u horor-filmu "Jaws of Satan" kada je imala 10 godina, a do tinejdžerskih dana već je bilo jasno da će postati svjetski poznata zvijezda.

Unatoč slavi i poznatim ulogama Christinu život nije mazio. Iza nje su dvije propale veze i borba s karcinomom dojke, no glumica, koja se inače profesionalno bavi i plesanjem, često je isticala kako ju je sve to naučilo zdravijem i boljem načinu života. Nakon što su joj dijagnosticirali multiplu sklerozu, povukla se iz javnosti na neko vrijeme, no obožavatelje redovito obavještava o svojem stanju.

S glumcem Jonathanom Schaechom Christina bila je u braku od 2001. do 2005. godine, a četiri godine kasnije našla se u zagrljaju glazbenika Martyna LeNoblea. Pred oltar su stali 2013. godine, a zajedno su dobili kćer Sadie Grace.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se pohvalila luksuznim smještajem kojim ju je iznenadio njezin Nenad, pogledajte raskoš u kojoj borave u Dubaiju!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +22 Vlatka Pokos - 4 Nekad i sad Procurile su fotografije Vlatke Pokos iz 1990. godine, jedan detalj na njoj iz tog perioda nemoguće je ne primijetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene