baš šteta

Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) +0 Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Galerija

Amanda Bynes snimljena je u javnosti prvi put nakon što joj je ukinuto skrbništvo pod kojim je bila devet godina, a na fotografijama je neprepoznatljiva.

Glumica Amanda Bynes (35) proslavila se još kao djevojčica, a karijeru su joj obilježile uloge u tinejdžerskim komedijama, no život pod svjetlima reflektora donio joj je i brojne probleme.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes - 5 Pretužno Glumačka zvijezda danima je sama lutala ulicama dok je nisu uhvatili bez odjeće, nadzorne kamere sve su snimile

Bivša dječja zvijezda godinama je koketirala s raznim opijatima te je nekoliko puta bila u klinici za odvikavanje, a poroci i buran život doveli su je u sličnu situaciju u kakvoj je donedavno bila i Britney Spears.

Njezini problemi počeli su 2012. godine, kada je uhićena zbog vožnje pod utjecajem opijata. Godinu dana kasnije uhvaćena je i kako puši marihuanu u lobiju zgrade u New Yorku u kojoj je živjela, a tada je stakleni bong bacila je na policajce s 36. kata. Iste je godine izazvala požar pred kućom ljudi koje nije poznavala, nakon čega je stavljena pod skrbništvo.

Amanda je pod nadzorom bila devet godina, a sloboda joj je vraćena prošli mjesec, nakon što je sudac Roger L. Lund procijenio da je sposobna opet brinuti o sebi i donio presudu o ukidanju skrbništva.

Amanda se nakon toga oglasila i na svojem Instagramu, gdje se pohvalila da je konačno slobodna kao ptica, a na "slobodi" su je prvi put ovaj tjedan ulovili i paparazzi.

Na novim fotografijama nema ni traga nekadašnjoj slatkici koja je bila uzor tinejdžericama, a osim što je nakupila kilograme, Amanda je svoje tijelo ukrasila i brojnim tetovažama, koje su joj podarile opasniji imidž.
S njom je bio i njezin zaručnik Paul Michael, kojeg je upoznala na jednom od posljednjih liječenja i koji joj je pomogao da ostane na pravom putu.

Inače, Amanda je imala samo sedam godina kada se počela baviti glumom, a već s 13 je vodila vlastiti show. Priznala je kako joj je medijska pozornost bila užasno stresna, pa je bijeg potražila u drogama i alkoholu. Godinama se pokušavala izvući iz ralja ovisnosti, a to joj je navodno uspjelo početkom prošle godine, nakon čega je dobila diplomu za modni dizajn.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đurđa Tedeschi (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Našu umirovljenu sutkinju teško je zasjeniti gdje god se pojavi, a u prozirnoj haljini bacila je puno mlađe dame u drugi plan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene