Odrasla pred kamerama

Sjećate se slatkice? Kći 'lovca na krokodile' danas je odrasla!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Steve Irwin proslavio se svojom emisijom o divljim životinjama, a njegova kćerkica ga je često i pratila u avanturama. Ona je danas glumica!

Kći 'Lovca na krokodile' Steve Irvina danas je 14-godišnja glumica koja glumi u australskoj TV seriji 'Return to Nim's Island'.

Pogledaj i ovo Robert Irwin nevjerojatna slučajnost Sina tragično preminulog lovca na krokodile napala ista opasna životinja kao i oca, pogledajte prizore od kojih se ledi krv u žilama!

Bindi Irwin odrasla je pred kamerama, a otkada je njezin otac tragično preminuo nakon što ga je ubola raža, njegova kći se posvetila glumi. Kako je odmalena pred televizijskim kamerama, Bindi je prirodni talent! U popularnoj teen seriji zamijenila je mladu glumicu Abigail Breslin.

>> Sjećate se nje? Evo u kakvu ljepoticu je izrasla!

>> Obitelj se oprostila od Irwina: Molim vas, ne tugujte za Steveom, on je sada miran.

14-godišnja zvijezda danas je aktivistica za prava životinja, dobila je i nagradu Emmy za TV show 'Bindi: The Jungle Girl' 2008., a bila je domaćica i TV showa 'Bindi's Bootcamp'.

Želi glumačku karijeru, a putem Twittera poručila je kako želi 'igrati negativku u budućnosti'. Izgleda da ćemo za Bindi još tek čuti!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene