Ovo je totalni hit

I oni navijaju za Hrvatsku: Pogledajte kako Samoanci s Novog Zelanda pjevaju ''Nije u šoldima sve''

Klapa Samoana (FOTO: Facebook) Klapa Samoana (FOTO: Facebook)

Dvojica Samoanaca obožavaju Hrvatsku, a njihov video će vas oduševiti. Baš kao i Mladena Grdovića.

Mladen Grdović pjeva se i na dalekom Novom Zelandu, ali ne samo da se pjevaju njegove pjesme već se i s nestrpljenje čeka finale Svjetskog prvenstva kada se svi nadaju da će Hrvatska biti prvak svijeta.

Pogledaj i ovo Franka Batelić (Foto: Instagram) Svi su gore Ćorluka ima još jedan razlog da ''razvali'' Francuze! Stigla mu je i buduća supruga!

Dvojica Samoanaca, već poznatih po tome da pjevaju hrvatske pjesme, sada su otpjevali ''Nije u šoldima sve'', a video je snimljen u autu i to s raširenom hrvatskom zastavom.

Dečki su kazali kako navijaju za našu zemlju i poželjeli joj svu sreću.

Inače njih dvojica, te još pet prijatelja, čine klapu koju su nazvali Klapa Samoana. Već su svoje umijeće pjevanja na hrvatskom pokazali i na novozelandskim ali i našim medijima. Čak su i prije nekoliko godina dobili priznanje Ministarstva kulture RH za promicanje hrvatske baštine.

Dečki aktivno sudjeluju u približavanja dviju kultura Hrvatske i Samoe, kao i drugih pacifičkih naroda.

Samoanci inače su polinezijski narod naseljen na Samoi i Američkoj Samoi. Ima ih više od 300 000 pripadnika. Vješti su pomorci, a glavna zanimanja su im ribolov, uzgoj taroa i jama, kruhovca, kokosa. Govore samoanskim jezikom. Kao i kod većine drugih naroda južnog Pacifika, velika većina su kršćani, a preko 90% ih odlazi u crkvu svaku nedjelju.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene