Rasplesane Alpe

Ludilo u Francuskim Alpama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon nezaboravnog novogodišnjeg termina započela je još jedna sportsko- glazbena priča popularnog Knock OutSnow Festivala 2014.

Francuske Alpe ponovo gore! Nakon nezaboravnog novogodišnjeg termina započela je još jedna sportsko- glazbena priča popularnog Knock OutSnow Festivala 2014.

Tisuće mladih zaljubljenika u snježne avanture okupiralo je prekrasan grad Orcieres u bajkovitim južnim francuskim Alpama, a festival je otvorio Papaya DJ tim.

RNB Confusion vraća se na snježne Alpe!

'Ove smo godine ponovo ponudili dva sezonska termina i pokazalo se da nismo pogriješili. U Orcieres su stigle tisuće mladih a Francuska se već treću godinu zaredom pokazala kao izvrstan domaćin. Lijepo je vidjeti sve te mlade ljude kako zajedno uživaju u odličnoj zabavi, sportskim aktivnostima, ali i edukativnim sadržajima koje nudimo našim gostima', rekao je Nikola Meteš iz Collegium putovanja.

Spoj animacijskih dnevnih događanja, apres aki partija i večernjih live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene pokazao se kao dobitna kombinacija. U narednim festivalskim danima na velikoj pozornici sportske dvorane u Orcieresu očekuju nas koncerti grupa Let 3, Majke, Connect, Hladnog Piva, The Shapeshiftersa i Luce Montecchija.

Osim glazbenih poslastica, tisuće mladih avanturista imat će priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima i animacijama. Veliki pool party, turnir u kuglanju, rekreativne utrke u veleslalomu na stazi samo su neka od njih.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene