'Ja nisam tu'

Mlada Bosanka svojom pjesmom do suza ganula njemačku javnost!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je oduševila europsku javnost nastupom na njemačkom showu 'The Voice od Germany' i pjesmom 'Try' pjevačice Pink kvalificirala se među osam najboljih natjecatelja, mlada Bosanka Tiana Kruškić se još jednom potrudila da je javnost ne zaboravi.

29-godišnja Dobojka Tiana Kruškić odlučila je put dalje u ovom talent showu krčiti pjesmom o BiH izbjeglicama 'Ja nisam tu' za koju je tekst 1993. godine napisao nepoznati dječak u nekom od logora bivše države. Glazbu i aranžman napravio je Tianin otac Jasmin, koji je inače vrsni glazbenik.

'Noćas pjevam jednu posebnu pjesmu. Pjesmu koja je u mom srcu...', izjavila je TIana na početku izvođenja pjesme kojom je do suza ganula njemačku javnost.

Pogledaj i ovo Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Tko se prijavio, prijavio se Audicije za Supertalent su završene: Upoznajte kandidate koje ćemo gledati u polufinalnim emisijama

'Postoje ljudi koji vode ratove i odlučuju o tuđim životima. Trebali bi biti i osjećati se kod kuće posvuda, poštovati različitosti, a ne kao prognanici lutati po svijetu. Pitanje prognanika je, nažalost, uvijek aktualno. Zato je ova pjesma tako važna. Ona je poruka. Sidro za sve prognanike. Volimo jedni druge, učimo iz prošlosti i obrišimo granice', poručila je Tiana uz velike ovacije prije nego je u polufinalu izvela ovu pjesmu na engleskom, a potom i na bosanskom jeziku.

Iako se ova taletirana djevojka nije plasirala u finale natjecanja, mnogi smatraju kako je ovo bio odličan poklon njezinoj napaćenoj BiH.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene