Problematična obitelj

DRAMA NA POMOLU? Sestra Britney Spears slomila se pred kamerama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jamie Lynn Spears bori se s raznim problemima otkad je bila djevojčica. O svemu je progovorila u dokumentarcu.

Obitelj Spears kao da je predodređena za slavu i skandale. Britney Spears velika je zvijezda, koja je prošla sve uspone i padove, doslovno. Od živčanog sloma do zvijezda, Britney je zaista imala trnovit životni put. No, ništa manje dramatična nije ni situacija u životu njene sestre Jamie Lynn Spears.

Pogledaj i ovo Britney Spears Pomalo tužno Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

Nova drama je na pomolu, pišu američki mediji. Naime, Jamie je snimila dokumentarac za TLC, u kojem se prati njezin životni put, a ona ekskluzivno daje svoju životnu ispovijest. Tijekom dokumentarca Jamie se rasplakala više puta, a sve zahvaljujući svojoj teškoj životnoj situaciji.

Ostala je, naime, trudna sa svega 16 godina, i to baš u vrijeme kada je cijela obitelj bila zauzeta s Britney, koja je tada doživjela živčani slom pred cijelim svijetom. Osim toga, njezina karijera cijeli je život u sjeni njene slavnije sestre. 'Nisam samo dječja zvijezda, nisam samo nečija mlađa sestre i nisam samo majka tinejdžerica', zaključila je Jamie Lynn.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene