Gazdarica na Farmi

U gaćicama paradirala po kući i senzualno se izvijala po stolu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gazdarica Anamarija je odlučila koga definitivno želi izbaciti iz farme i to je pokazala odabirom sluge.

Kako je izjavila, Anamarija želi da sluge osjete kako je to biti tamo gdje je ona bila na FARMI, a za kriterije koji su presudili u odabiru ističe: „Jednog sam odabrala jer je jak, a drugog zato što smatram da previše priča i pametuje“ Tako je odluka pala da će sluge ovoga tjedna biti Kristina i Aldo.

Sve o FARMI čitajte i gledajte na farma.dnevnik.hr

Pogledaj i ovo showbuzz Hoće li se uklopiti? Sutra stiže NOVA FARMERICA: ‘Suprug je bio ljut što idem’

Kristinu je odabrala jer smatra da se previše miješa, previše priča i previše traži, dok je Aldo farmer za kojega smatra da je jaka karika pa mu uloga sluge neće utjecati na ostanak u kući. „Oprosti, drag si mi jako, ali smatram da si velika karika ovdje i da ćeš se spasiti.“ poručila mu je Anamarija. Premda je rekla kako je zadovoljna odabirom i kako nema loših osjećaja te nakon što su se farmeri počeli dizati od stola uzviknula „Sad je igra u mojim rukama. To volim! To sam očekivala, to sam i dobila!“ čini se kako Kristini ipak nije sasvim svejedno.

„Nije tajna da Anamarija od prvog dana ima nekakav pik na mene. Ja imam već nekoliko dana jaku upalu sinusa i ako je zbog toga izvolijevanje papirnatih maramica nešto ekstra, da zahtjevna sam do bola!“ zaključila je Kristina te dodala: „Izabrala je mene zato što joj ja ne pašem kao osoba, zato što sam superiornija od nje u podosta stvari i to je jasno k'o dan!“ Za razliku od nje, Aldo nije imao nikakvih pogovora. „Ja mislim da je ona izabrala pošteno. Svi na svoj način daju veliku korist na Farmi.“ izjavio je. „To sam i očekivao od nje da će ona tako taktizirati. Mudrica je ta. Nema ona fakulteta, ali ima s ceste fakulteta.“ komentirao je Roman Anamarijin odabir slugi. 

#FarmaHR "U svemu sam superiornija od Anamarije"Kristina i Aldo ovotjedni su Sluge!

Posted by Farma on Tuesday, September 22, 2015

Nakon što su farmeri dobili nove sluge, nastavili su sa svojim radnim zadacima, ali i neke strasti su se uzburkale

Jedna je od njih je bila i prepiranje upravo između Anamarije i Kristine. „Kad bi se ja tebi krenula ulizivati morala bih otići jako puno nivoa ispod, ali ti nikad nećeš moći doći na moj!“ zaključila je Kristina i otišla prati suđe.

Ivica je zaključio kako mu je super što je Anamarija Gazdarica jer će kako kaže, sada pasti dosta maski te priznao da je i on sam sugerirao Mariji da nju odabere.
Zadovoljan je i Josip za kojega je većina farmera mislila da će biti odabran za slugu obzirom na konflikte koje su on i Anamarija imali prvoga tjedna. „Mislim da će to sve proći dobro jer ćemo mi raditi isto što smo i radili bez obzira je li ona Gazdarica ili netko drugi.“ rekao je Josip dok je Anna zaključila: „Zadovoljna sam što je izabrana Anamarija zato što će se sada vidjeti kakva je ona ustvari. Da li ona može podnijeti taj teret ili ne može, a ja mislim da može. Anamarija bi mogla imati liderske osobine, samo što je ona malo zaigrana i funkcionira na taj način ako si ti s njom dobar, onda će prema tebi biti dobra, znači ona je dobra u duši, a ako se ti njoj zamjeriš, ona će biti jako zločesta.“

Nakon što je podijelila sve zadatke farmerima, Gazdarica ih je odlučila malo i nasmijati pa je u donjem rublju paradirala po kući i senzualno se izvijala po stolu. „Njezina je uloga tu da uzburka sve, a ne da dijeli poslove.“ izjavio je Ivica.

Kakva će nova iznenađenja Gazdarica prirediti farmerima, otkrijte u idućoj emisiji!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene