"Ja sam rekla može, super!"

Valentina Walme i Marko Petrić otkrili koji će ples zaplesati na vjenčanju: "Ne želimo da se izgubi magija"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Pedro Soltz, Iris Cekuš, Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petić - 1 Valentina Walme i Marko Petić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić - 3 +21 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Galerija

United Media i Nova TV su prvi put u regiji domaćini prestižnog polufinalnog ocjenjivanja međunarodnih Emmyja. Na svečanom događaju u Dubrovniku stručnjaci iz svijeta produkcije odlučili su tko su polufinalisti u kategoriji "Najbolje telenovele". Tim povodom s brojnim zvijezdama razgovarala je i ekipa In Magazina.


Valentina Walme i Marko Petrić otkrili koji će ples zaplesati na vjenčanju:

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Marko Petrić - 3 kakav vikend! Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

Brojne zvijezde i dobro poznata lica malih ekrana nisu propustila prestižno događanje u Dubrovniku, gdje je stručni ziri, koji su okupile United Media i Nova TV, odlučivao tko su finalisti za prestižnu međunarodnu nagradu Emmy u kategoriji najbolje telenovele.

"Veliko je zadovoljstvo biti dio tima internacionalne nagrade Emmy. Emmy je najprestižnija nagrada u televizijskom poslu to su zapravo Oscari unutar našeg posla", izjavila je glavna urednica Nove TV Zrinka Jankov.

"Telenovela je jedan žanr koji je evoluirao kroz zadnjih 30 godina, počevši od Dinastije i Santa Barbare i svega toga čega se ja kao malo, malo dijete sjećam. Danas možemo reći da je to jedan jako ozbiljan žanr koji se sve više približava tv serijama, usudio bih se reći neke i filmovima", zaključio je redatelj Nevio Marasović.

Jedan član žirija u Duborovniku se osjeća poput domaćih. Iz svoje kuće u obližnjem Slanom posvuda ide na motoru.

"Vozim motor već 40 godina i u stvari ni ne idem autom, osim kad onako familijarno putujemo, inače sam stalno na motoru. Tu je već nekako bio jedan period u kojem sam prestao, ali nakon šest mjeseci života u Parizu odustao sam od auta jer je to bilo nemoguće. I sad je nemoguće voziti auto jer čovjek izgubi dva sata da dođe negdje, motorom svugdje stignete, zum zum i lako se parkirate", kaže redatelj Danis Tanović.

Trenutačno priprema novu seriju. Zadovoljan je jer su s godinama, tvrdi, sve kvalitetnije.

"U posljednje vrijeme je sve manje filmova, a sve više je serija i telenovela. Koliko to daje težinu ovoj nagradi i kategoriji kao takvoj pa dobro Emmy je... Nema veće nagrade na televiziji od Emmyja, tako da tkogod dobije pretpostavljam da će biti jako sretan", zaključio je Danis.

Velika zvijezda domaćih telenovela punom parom radi na seriji "Kumovi", koja ruši sve rekorde gledanosti.

"Imam puno scena, puno radim. Ja bih volio, od starta se šalim s Konstantinom Haagom koji je moj dobar prijatelj, ja sam htio tu ulogu da igram. Ovu što ima duplo manje scena! I stalno je nekakva zafrkancija između nas", otkrio je Momčilo Otašević.

"Mi smo stvarno jedna velika obitelj i zapravo bi se jedna dobra telelnovela mogla snimiti i iza kad se kamere ugase", dodala je glumica Ecija Ojdanić.

Toliko smo već uigrani da ja recimo ako stignem kasnije pa ne stignem doručkovati netko zna što ja jedem i čeka me doručak do te mjere sad ne moram dalje

"Naše serije su izuzetno uspješne u cijeloj regiji, ali i na međunarodnoj razini. Neke od njih kao što su Na granici ili Kud puklo da puklo ili Kumovi koji se trenutno emitiraju ili Čista ljubav su prodane u više od 40 zemalja svijeta", otkrila je Zrinka Jankov.

Za glumca Marka Petrića upravo se zaručila Valentina Walme. Par se svoj romantični trenutak trudi zadržati za sebe.

"Stvarno smo sretni i da, teško je zapravo zadržati tu neku intimu. Mislim da se stvarno izgubi ta nekakva magija ako sa svima podijelimo, tako da znaju stvarno samo naši najbliži i tako će i ostati", zaključili su Valetina i Marko.

Ovdje će sigurno biti oštra konkurencija za prvi ples na svadbi.

"Pa definitivno je moj najdraži ples slowfox, ja sam već Tini rekao ako se ikad dogodi situacija da imamo priliku ponosno plesati, to će biti slowfox", izjavio je Marko.

"Ja sam rekla može, super! Drago mi je da već sve znaš, ja samo moram smisliti, moramo malo probati i to će biti to", dodala je Valentina.

Bila je ovo prilika da voditelje Dnevnika Nove TV vidimo u neformalnom druženju.

Ton. Saša kopljar, romina knežić, petar pereža, marija župan miholjek
"Mi smo i ovdje potpuno ozbiljni, mi ovo ozbiljno shvaćamo nemoj se smijati Mare! Pa kad radite s ovako ozbiljnim kolegom to zna biti intenzivno. Dogođaja nikad ne manjka, ali mi se trudimo svih ovih godina, a sad će biti 10. listopada punih 17 godina Dnevnika Nove TV, ali eto držimo se do punoljetnosti da izdržimo", izjavili su Saša Kopljar, Marija Župan Miholjek, Romina Knežić i Petar Pereža.

Na prestižnom događaju u Dubrovniku odlučivalo se o finalistima, a tko će dobiti međnarodni Emmy, saznat ćemo uskoro na dodjeli prestižnih nagrada u New Yorku.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene