Druga sreća

Najpoznatija loto-djevojka bivše države o vjenčanju s grčkim bankarom: "Mislim da sam zaslužila puno bolji tretman"

Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 1 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 2 Suzana Mančić - 3 Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić, Teodora Kunić (FOTO: Instagram) Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Suzana Mančić (FOTO: Instagram) +0 Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Galerija

Iako je rijetko možete zateći na zagrebačkom terenu, svaki posjet našoj metropoli Suzani Mančić probudi lijepa sjećanja, posebno na neke zaboravljene ljubavi.

Najpoznatija loto-djevojka bivše države Suzana Mančić prošle je godine po drugi put izrekla sudbonosno da. Za nas je otkrila detalje intimne svadbene svečanosti te što to nikada neće oprostiti novopečenom suprugu!

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Iako je rijetko možete zateći na zagrebačkom terenu, svaki posjet našoj metropoli Suzani Mančić probudi lijepa sjećanja, posebno na neke zaboravljene ljubavi.

"Tu se desila ta ljubav na snimanju, to je bila redakcija za inozemni program i njihov urednik, to je planula ljubav kao suhi papir."

Ljubavlju je za nju ostala obilježena i minula 2019., u kojoj je po drugi put stupila pred oltar i izrekla sudbonosno da grčkom bankaru Simeonu Ocomokosu. A bračna plovidba u zrelijim godinama, priznaje, ima svojih prednosti.

"Prednost je što te tvoje kćerke mogu dovesti pred crkvu, to je bilo jako dirljivo i moja starija me predala mom budućem mužu i rekla evo predajemo ti našu mamu sa punim povjerenjem jer znamo da ćeš je čuvati, paziti, voljeti i poštovati."

No uz poštovanje i ljubav, za kvalitetan odnos morate u recept dodati malo strasti. Svađamo se nekada, vičemo jedno na drugo ali to je dobro, on viče na grčkom, ja vičem na srpskom i kada pukne to i kad se oslobodimo stresa onda ja njemu kažem 'bebice moja' dobro je dok se svađamo to znači da u našem odnosu još uvijek ima strasti."

Svoju punoljetnu 18-godišnju vezu okrunili su, kako kaže, skromnom svadbenom proslavom u društvu najmilijih.

"Bilo je jako opušteno, čak previše i mislim da sam kao mladenka zaslužila puno bolji tretman i to mu nikad neću oprostiti jer mi smo se vjenčali u jednom planinskom selu gdje imamo kuću za odmor. Bilo nas je nekih 80-ak, nismo htjeli veliku svadbu, nema razloga. Ali sam ja sve morala sama raditi, ne da mi se juriti frizere po tamo selu, stavila sam uvijače, bilo je jako vruće i onda je on došao i rekao znaš što, a pazi imamo dvije žene koje nam čiste kuću, znaš trebalo bi usisati salon. Ja da usisavam? Ali što ću se sad svađati na dan svadbe i usisam salon, u znoju lica svoga i u to dolazi catering, ja izlazim onako znojna i nikakva i kažem ja sam mlada! Mene nije imao tko voziti do crkve, ja sam se odvezla sama sa svojom djecom i s psom. Ali svejedno prošlo je ono najljepše što je trebalo, bila sam okružena ljudima koje volim i koji vole mene tako da je bilo puno zdrave energije oko mene."

Unatoč tomu što su sada supružnici, Suzana i dalje odbija pristati na zajednički život sa suprugom u Grčkoj.

"Ja nisam rođena da živim sama, on tamo ode ujutro ranom zorom na posao i dolazi navečer, molit ću fino, što da ja radim za to vrijeme. Tu su mi djeca, obitelj, prijatelji, imovina i karijera. Mogu ja živjeti i bez popularnosti, ne mora me nitko prepoznati na ulici, ali jako je lijepo kad ti prilaze nepoznati ljudi jao godpođo Mančić kako lijepo izgledate, pa kako su vam kćerke, kako su vam kukovi, to je tek posebno pitanje. Ja razumijem njegove obaveze, on razumije moje al otkako sam potpisala to ej svaki dan kuknjava zašto si se ti udala za mene a nećeš da živiš sa mnom."

Ništa popustljivija nije ni u ulozi majke, priznaje, iako je za svoju najstariju kćer Teodoru, nakon razvoda, bila puna potpore.

"Mislim da joj više ne mogu ništa savjetovati, ja nisam majka koja soli pamet i kljuca mozak ajde ovako, ajde onako. Ako vidim da srlja,kažem pa dobro jel baš tako mora, da mora, dobro u redu. Jedino što sam govorila djeci od malih nogu, to se odnosilo i na prijateljice, simpatije i na posao, uvijek imaš pravo da kažeš ne."

Dok priprema svoju treću knjigu, autorica, pjevačica, loto djevojka, voditeljica i žena s previše titula za najbrajanje, otkrila je kako bi voljela da je pamte.

"Ja bih voljela svoju karijeru završiti glazbom kao što sam i počela, sve između je divno putovanje." Cijeli intervju pogledajte u videu u našoj galeriji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene