Dala si je truda

Trbušnjaci, trčanje, bicikliranje: Snježana Mehun otkriva kako topi kilograme u izolaciji u Beču

Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 1 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun +0 Snježana Mehun Galerija

Slijedi novi nastavak videobloga Snježane Mehun, u kojem otkriva kako izgledaju njezini karantenski dani u Beču. Teretane su zatvorene, no Snježana nije zapostavila svoju liniju. Trčanje u perivoju dvorca Schonbrunn, bicikliranje bečkim ulicama, ali i kućni trening s osobnim trenerom - čini se da će ovog ljeta biti u top formi. Kako topi kilograme nakupljene u izolaciji, otkrila je našem Davoru Gariću.

U austrijskoj prijestolnici za vrijeme korone među brojnim Hrvatima je Snježana Mehun. U društvu svojeg zaručnika Franza ne gubi vrijeme ljenčareći - u potpunosti ju je obuzeo sportski duh.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Ne znam jesam li se zdebljala u karanteni i to sve skupa ali sad ću vam pokazat di idem trčat svaki dan", pohvalila se Snježana.

Pridržavajući se svih epidemioloških mjera, Snježana ne preskače svoju najdražu aktivnost - trčanje na ovoj jedinstvenoj lokaciji.

"Malo sam zapuhana. Ovdje ja inače trčim svaki dan, ovo je dvorac Schonbroon i moram vam priznat da ovdje trčati stvarno nije teško jer je prekrasno okruženje", izjavila je.

No nema šale kad kaže da će ovog ljeta biti bez parea, ne preskaču se ni trbušnjaci. Bicikliranje je nova ''must have'' aktivnost u doba korone. No ulicama Beča to inače nije baš jednostavno, no danas je sasvim druga priča.

Ako ste mislili da je to sve - varate se. Snježanu i kod kuće čeka naporan trening. Njezin sin Dino osobni je trener pa trening odrade online.

Čini se da će Snježanin Instagram profil i ovog ljeta biti prepun atraktivnih ljetnih prizora s jahti i plaža s našeg Jadrana.

Cijeli priču pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene