Nije bio njegov dan

Nikola iskreno nakon ispadanja iz MasterChefa: "Ne slažem se s odlukom i komentarima, ali.."

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nikola Kotur, Masterchef - 3 In Magazin: Nikola Kotur, Masterchef - 2 In Magazin: Nikola Kotur, Masterchef - 1 In Magazin: Nikola Kotur, Masterchef - 4 In Magazin: Nikola Kotur, Masterchef - 5 +0 In Magazin: Nikola Kotur, Masterchef - 6 Galerija

U posljednjoj epizodi MasterChefa najpoznatiju kuhinju u Hrvatskoj napustio je Nikola Kotur. Čakovčaninu je presudio prekaramelizirani kroasan, a priznao nam je da je i prije početka eliminacijskog izazova znao da neće uspjeti.

U posljednjem eliminacijskom izazovu našli su se Nikola, Lucija i Marko, a pred njima je bio zadatak da repliciraju jelo svjetske prvakinje u slastičarstvu Maše Salopek.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin ''brate...'' Damir Tomljanović objavio fotografiju chefa Vukija i tek rođene kćeri, a onda mu je uputio i originalnu čestitku!

"Čim sam saznao da repliciramo njezino jelo meni su se noge odsjekle jer sam znao njen rad, znao sam kako radi, na koji način i odsječen sam ostao. Razmišljao sam čak u jednom trenutku da odustanem i da sve ostavim i znao sam da neću uspjeti", priznao je Nikola.

"Nikola, nažalost, s najmanjim brojem bodova, 20, danas nije bio tvoj dan", poručio mu je chef Stjepan Vukadin.

"Ne slažem se s odlukom i komentarima, ali morat ću prihvatiti. To je ipak natjecanje i netko mora ispasti i u tom trenutku je netko bio bolji od tebe. Razmišljam da sam mogao dati više i puno bolje, ali bio je takav trenutak i ispao sam", zaključio je.

Nikola nam je povjerio i koga smatra favoritom za pobjedu.

"Favorit je definitivno Leo. Najmlađi naš kandidat, jedna vrlo draga i pozitivna osoba. Cilj mu je stvarno to kuhanje i bavljenje s tim tako da jako se trudi i mislim da takva osoba zaslužuje pobijediti", kaže Nikola.

Smatra kako je nemoguće predvidjeti tko će sljedeći ispasti iz showa.

"Došli smo u fazu natjecanja gdje se gledaju sitnice tako da se i najbolji i najlošiji mogu naći u eliminacijskom izazovu, samo da nije njihov dan i mislim da ne možemo predviđati takve stvari", zaključio je.

Nikola kaže kako je u MasterChefu dobio ono po što je došao.

"Dosegnuo sam granice za koje sam mislio da ih neću moći doseći – izdržljivosti, psihičke stabilnosti, fokusiranja, stvorio mi je novi krug ljudi s kojima ću dalje surađivati. Dao mi je novi pogled na taj kulinarski svijet koji sam otprije već znao, ali mi je sada samo digao razinu toga svega tako da dosta mi je pružio", zaključio je.

U MasterChefu je ostalo 11 najboljih natjecatelja, a njihovu neizvjesnu bornu za ovogodišnjeg pobjednika showa pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV nakon serije Kumovi.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene