Tajne moći poznatih Hrvata

Mia Dimšić demonstrirala je svoju neobičnu supermoć, a Nina Badrić pokazala kako besprijekorno imitira Severinu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Nina Badrić Luka Nižetić Indira Levak Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Domenica Žuvela i Mia Dimšić Domenica Žuvela i Mia Dimšić +20 Mia Dimšić Galerija

Domaće zvijezde skrivaju pregršt talenata koje ne pokazuju javno tako često. Samo za IN Magazin Mia Dimšić demonstrirala je svoju neobičnu supermoć - zna tečno govoriti unatrag, a Nina Badrić pokazala kako besprijekorno imitira Severinu, Terezu i Josipu. Koja zvijezda slika vinom, koja može 3 minute bez zraka, a koja je slavna Hrvatica i skiperica? Tajne supermoći poznatih Hrvata zna Davor Garić.

Dobar dan! Ja sam Mia Dimšić! Pozdrav svim gledateljima In Magazina!

Pogledaj i ovo Istražili smo tko su roditelji naših slavnih - 7 otkrili svašta Roditelji domaćih zvijezda progovorili o svojoj djeci: "Kao dijete je bio dobar, sad je možda neposlušan"

Ne, nije vam se pokvario televizor, nego to Mia Dimšić zaista tečno govori - unatrag. Neobični je to talent koji njeguje još od djetinjstva.

Čuli smo mene kako pričam obrnuto znači unazad, znači riječ po riječ. To je ovako jedna totalno bezpotrebna i beskorisna aktivnost kojom rado bavim u slobodno vrijeme kada nemam šta raditi'', kaže Mia. 

No s Mijom se ne bi složili stručnjaci. Oni kažu da ovu sposobnost ili dar koji ima - posjeduje tek 2 posto ljudi na svijetu. Istraživanja su pokazala kako je riječ o iznadprosječno inteligentnim osobama.

''Zapravo sam mislila da to svi rade i da je to normalno i onda smo se jednom našli - cijela rodbina za nekim ručkom i onda je to netko počeo radit, a ja sam počela doslovno tečno svaku riječ. I onda su svi bili u nevjerici kao što nije u redu s tobom haha'', rekla je. 

Skriveni talent Luke Nižetića odvija se ispod površine. Ronjenje na dah njegova je strast, a pod vodom može izdržati čak 3 minute.

''Za sad ta statika to znači da si na rubu bazena opustiš se, malo meditiraš, uzmeš dah i ja negdje oko 3 minute, a sad je to stvar vježbe možeš doći do sedam, osam, devet'', kaže. 

U svijet ronjenja uvela ga je reprezentativka i svjetska prvakinja Mirela Kardašević.

Nina Badrić, uz glazbenu, može pokrenuti i karijeru imitatorice. Pogledajte ovu njezinu tajnu moć.

Tajna supermoć Slavka Sobina je sviranje violine... A sigurno niste znali da je Lidija Bačić u srednjoj školi bila lokalna prvakinja u igranju flipera. Snježana Schillinger je vladarica morskih valova - ona je skiperica.

''Do 15 metara, iznad 15 ne! Ljubav prema moru datira zato što sam ja rodom iz Karlobaga i meni je more sve. Ne mopa biti ovakva ljepotica, može biti i čamčić'', kaže Snježana. 

Pjevačica Marina Tomašević nije akademski obrazovana slikarica, no slika poput pravog umjetnika, i to vinom.

''Da, to je bilo čudno, vino? Kakvo vino? I to je ono što je meni jako drago, to je vino upravo iz Hrvatske, sorte Croatina, koja se vrlo rijetko nađe u Hrvatskoj, mislim da je gotovo ni nema, a to je vino iz mog kraja, dakle iz Zadra'', objasnila je. 

Vinom, točnije, tehnikom vinorel, naslikala je portrete domaćih zvijezda do najsitnijih detalja.

''Kad jednom staviš kist na papir, nema više brisanja, i to su ipak portreti i tu mora biti vjerno, a ja sam tip da ne može da ne bude isto, nema slično, mora biti isto ili ne'', kaže. 

Uz to što vas u milisekundi zarazi osmijehom i dobrom energijom, Indira je i vrsna klarinetistica.

Klarinet je počela svirati s 12 godina u limenoj glazbi u Županji, nerijetko i na sprovodima.

''Toliku bol koju prođeš, npr. kad imaš sprovod, mi smo znali pješačiti 4 kilometra i sad zamisli kad je vani hladnoća i kada svirš one metalne tipkice, tu ne možeš imati rukavince, trubači mogu imati rukavice, mi klarinetisti ne možemo. Isuse i Bože, to su ti smrzotine'', prisjetila se Indira jednom prilikom. 

Ako im osnovne karijere u međuvremenu krenu nizbrdo, ove zvijezde dobro znaju koje im je ''plan B'' zanimanje.

 

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene