''Sad pjeva s anđelima gore!''

Emotivni ispraćaj legendarnog gospara: ''Vječit kao što je bio Oliver, kao što je bio Kemal, kao što je bio Arsen''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sprovod Mile Hrnića - 1 In Magazin: Sprovod Mile Hrnića - 2 In Magazin: Sprovod Mile Hrnića - 3 In Magazin: Sprovod Mile Hrnića - 4 In Magazin: Sprovod Mile Hrnića - 5 In Magazin: Sprovod Mile Hrnića - 6 In Magazin: Sprovod Mile Hrnića - 7 Milo Hrnić Milo Hrnić Milo Hrnić +18 Srđan, Dubravka, Milo i Ante Hrnić Galerija

Obitelj i prijatelji jučer su na posljednji počinak ispratili legendarnog dubrovačkog glazbenika Milu Hrnića. Napustio nas je u 74. godini, nakon duge i teške bolesti. Mnogi će ga pamtiti po nezaboravnim pjesmama, ali i dobroti i šalama.

''Milo! Milo, dubrovačka legende, a i legenda hrvatske estrade. Vječit kao što je bio Oliver, kao što je bio Kemal, kao što je bio Arsen'', riječi su kojima je Izmira Brautović Mima opisala Milu Hrnića. 

''Pokoj mu vječni i što reć, Dubrovnik je stvarno bez jednog od najboljih muških izvođača hrvatske zabavne glazbe'', dodao je Dragan Hamović. 

''Uvijek nasmijan, uvijek dobre volje, uvijek spreman pomoć, uvijek za šalu i kakav dobar savjet'', dodala je Izmira Brautović Mima. 

Teško je bilo suspregnuti suze i oprostiti se od čovjeka čije su pjesme ispisale povijest hrvatske glazbe. Neutješna obitelj i prijatelji na dubrovačkom su groblju Boninovo ispratili ovog legendarnog gospara. Milu Hrnića pamtit će po pjesmama i dobroti.

''Gospara Mila? Prvenstveno kao dobrog čovjeka, prijatelja, a onda po svim pjesmama koje je napravio i ostavio kako meni tako i budućim generacijama'', izjavio je Lolo Špilj. 

''Po svemu dobrome naravno. Po njegovom dobrom duhu, po njegovim pjesmama koje će se pjevat dugo, dugo, dugo'', rekla je Izmira. 

''Ja ću Mila pamtit vazda po njegovoj velikoj dobroti prema meni i vazda lijepu gestu i lijepu riječ i naravno po divnim pjesmama i krasnim trenutcima koje smo proveli skupa širom svijeta'', dodao je Đorđo Baranac.

Prijatelji će Milu pamtiti kao ''ljudinu''. Mnogi ne znaju da je u olujom nevremenu 65., s posadom svojeg broda spasilo brodolomce iz Indijskog oceana i postao počasni građanin Bombaja. Glazbenik koji je otpjevao više od 200 pjesama, uvijek je bio spreman na šalu.

''Kad smo baš radili jedan prilog za IN Magazain za Novu TV, na jednoj od plaža pa smo ja i kolega Lolo i on, baš malo prođirali gliserom vezano za prilog pa je rekao ''Lolo, pokaži mi, ja se više ne snalazim ođe!'' A onda kad je uhitio timun, bio je kao pravi mornar...hahaha...'', prisjetio se Dragan. 

''Jako lijepih trenutaka je bilo s njime, pogotovo u njegovu domu, gdje je uvijek bio dobar domaćin, primio nas je svih i svaki Božić i Badnji dan se u njega slavilo kao da je najveći koncert na svijetu'', rekao je Lolo. 

Gosparu Milo, hvala ti na pjesmama koje se nikad neće zaboraviti.

''Eto, teško je govorit sad! Sad pjeva s anđelima gore!'', zaključila je Izmira. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene