Sve ih se dojmilo

Zagreb oduševio holivudske zvijezde: "Najbolja hrana na svijetu je upravo ovdje, nije posljednji put da sam tu!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson i Danny Glover Danny Glover Danny Glover - 1 Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Getty Images) Danny Glover, John Savage i Cassandra Gava posjetili Zagreb - 2 Danny Glover, John Savage i Cassandra Gava posjetili Zagreb - 1 Danny Glover, John Savage i Cassandra Gava posjetili Zagreb - 3 Danny Glover i Regina Murray - 1 Danny Glover i Eliane Cavalleiro - 1 Danny Glover (Foto: Getty Images) +3 Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Getty Images) Galerija

Zagreb, čini se, ima nešto o čemu Hollywood tek sanja. Zato smo ovdje sreli neka legendarna glumačka imena, koja su se između uživanja u arhitekturi i gastro-ponudi Zagreba, podvrgnula inovativnim tretmanima pomlađivanja. S Dannyjem Gloverom, Johnom Savageom i Cassandrom Gava razgovarala je Aleksandra Keresman.

Dubrovnik možda jest ljetna meka brojnih zvijezda, no čini se kako ni naša metropola nije ništa manje privlačna hollywoodskim imenima. Tako su u njoj posljednjih tjedana uživali poznati glumci Danny Glover, John Savage i Cassandra Gava.

"Ovo je predivan grad sa svom svojom povijesti, ljudi su divni, dobri, ali ne bih ni očekivao ništa manje od lijep doček. Fascinantno je to koliko je svijet malen, ne poznajem cijelu povijest ovog kraja, a znam da je bogata. Definitivno sam se odlično proveo i znam da ovo nije posljednji put da sam tu", izjavio je Danny Glover.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

"Odlično je, sviđa mi se kultura, htjela sam otići u HNK na neku predstavu, ali uvijek je zatvoreno kad dođem ovamo. Uspjela sam proći kroz njegovu unutrašnjost i to je bilo jako zanimljivo. I čuli smo operu dok smo šetali vani", izjavila je Cassandra Gava.

"I ova okolina je tolika mirna vani, dok šećete među ljudima toliko je lijepa atmosfera, cvijeće, arhitektura, povijest. Sam osjećaj kreativnosti i taj mir koji mi je bio potreban", zaključio je John Savage.

John je široj publici najpoznatiji po ulozi u višestruko Oscarima nagrađivanom filmu "Lovac na jelene", a Cassandrinu je karijeru obilježila uloga vještice u "Conanu Barbarinu", gdje je zaigrala uz Arnolda Schwarzenegera. Upravo zbog bogatog glumačkog iskustva dobro je upoznata s našim malim kutkom svijeta.

"Snimila sam dva filma u bivšoj Jugoslaviji, za potrebe jednog sam prošla od Opatije, do Ljubljane, pa do Rijeke, Beograda, Zagreba, Splita i Mostara, sve sam prošla", prisjetila se glumica.

Ovamo su stigli na nekoliko tretmana pomlađivanja, a jedan od njih je i onaj matičnim stanicama, kakav još uvijek nije dostupan u Americi.

"Došli smo specifično zbog ovih nevjerojatnih tretmana i siguran sam da ćemo i planski i spontano posjetiti druge dijelove zemlje. Zasad kao netko tko se tek upoznaje s toliko stvari u ovom kraju, pokušavam sve upiti, ali sve je dosad divno", priznao je Danny.

"Jako sam sretan što mi se pružila prilika da dođem ovamo i upoznam divnog doktora i iskusiti njegove tretmane", kaže John.

"Neke od tih tretmana jedini radim na svijetu. Konkretno oni su došli prvenstveno zbog pomlađivanja matičnim stanicama, matične stanice su nešto najefikasnije što može popraviti vaše općenito stanje, vrati vas 10, 15 godina unazad i jako dobro služi za prevenciju brojnih bolesti, produžava život i rješava brojne zdravstvene probleme", otkrio je doktor Dinko Kaliterna.

A svjetske zvijezde ovdje je ponajviše oduševio upravo ljudski duh.

"Moram reći, toliko je bijesa, mržnje, boli, stresa i kako starim sve sam zabrinutiji za svijet i djecu u njemu i onda slušam vaš razgovor s Dannyem i vidim svu tu ljubav koja je tu ako je želite", zaključio je John.

Naravno, nisu odoljeli ni ovdašnjem kulinarskom blagu.

"Najbolja hrana na svijetu, upravo ovdje", zaključio je John.

"Obišli smo sve restorane, najviše volimo ribu, ali isprobali smo sve, indijsku, japansku, azijsku kuhinju. Otišli smo i u neke domaće restorane, ali uvijek smo naručivali ribu", dodala je Cassandra.

Nakon uživanja u čarima Zagreba, spreman za nove filmske izazove, ovaj hollywoodski trojac nastavlja dalje.

"Ja idem s Dannyem u Italiju jer smo završili snimanje filma u Rimu, a on tamo dobiva nagradu na festivalu, tako da idemo tamo", otkrila je glumica.

Uvjereni smo kako ovo nije posljednji put da se s legendarnim glumcima susrećemo na domaćem terenu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Princ William i Kate Middleton s djecom +25 Princ William i Kate Middleton s djecom Celebrity Kate Middleton obukla crninu i vratila se obavezama, a iako je pokrila oči, izraz njezina lica sve govori

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 2 +13 Princ Harry - 1 Celebrity Princ Harry prvi je napustio Balmoral, a nježni potez u zračnoj luci od njega nitko nije očekivao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene