Povratak u zlatno doba

Evo što krije nova kolekcija modne miljenice Aleksandre Dojčinović, pripremila je i novitete na koje od nje nismo navikli

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Aleksandra Dojčinović - 5 In Magazin: Aleksandra Dojčinović - 2 In Magazin: Aleksandra Dojčinović - 3 In Magazin: Aleksandra Dojčinović - 4 In Magazin: Aleksandra Dojčinović - 1 +0 In Magazin: Aleksandra Dojčinović - 6 Galerija

Kreacije modne miljenice Aleksandre Dojčinović podjednako vole domaće i inozemne zvijezde. Svojom novom kolekcijom uljepšala je sivilo koje se u naše živote uvuklo s hladnijim danima. Kako izgleda odjeća kojom nas vraća u zlatno doba visoke mode, zna Ana Vela.

Profinjene kreacije Aleksandre Dojčinović sinonim su za eleganciju. Novom kolekcijom vraća nas u zlatno doba visoke mode, kada su velikani poput Diora, Chanela i Saint Laurenta ugravirali modne osnove za buduće naraštaje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

"Sve se više nosi perje, nosi se brokat, nose se materijali koji su možda pomalo zaboravljeni. Već u treću sezonu ulazimo s takvim idejama i svjetskim trendovima.
I ove božićne sezone će se puno nositi i perje, obožavam te kombinacija, bilo crvena, bilo zelena, a može se ponekad kombinirati i zajedno. Ono što je zanimljivo za ovo sezonu je da se nosi dosta svijetlo zelena i nosi se bordo, a ako se odlučite za crvenu možete staviti crveni nakit i crvene cipele tako da ste kompletno u jednoj temi", pojasnila je Aleksandra.

Kolekcija za zimu, koja je tek počela pokazivati svoje zube, obiluje komadima koji se mogu nositi za što više prilika.

"Recimo ovo je moj omiljeni top iz prošlogodišnje kolekcije koji rado kobimiram s običnom bijelom košuljom i trapericama uz neku jaknu, baš ovako puf jaknu, ali isto tako rado kombiniram i uz svečano odijelo. Znači danas se može perje može kombinirati uz svečane haljine, ali i u nekakvoj polusportskoj sportskoj varijanti", kaže Aleksandra.

Glavni naglasak kolekcije je na kaputima koji će zadovoljiti obozavateljice senzualne ženstvenosti, ali i modno odvažne.

"Oni su tako oštrih krojeva, možemo reći pomalo i muški. ali totalno jedan pariški chic. Volim kapute od kašmira od dobre kvalitetne vune, volim lijepe krojeve kaputa malo naglašenijih ramena. I ono što je fora je što osim ovih pastelnih nijansi, po čemu sam inače prepoznatljiva, imamo ove godine i crvenu. Tu je i jedna crvena vesta tako da ćemo imati malo crvenih detalja za božićno vrijeme", najavila je.

Novi život udahnula je rastezljivim haljinama uz tijelo, kojima je prije gotovo dva desetljeća osvojila modnu scenu, pa možemo reći da se vraća na "tvorničke postavke".

Uz sve ove trendove u svečanim danima koji dolaze, možemo zaista zasjati i slaviti bez prestanka.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene