Playboy party u Zagrebu

Una, Amamarija, Katarina… tope snijeg svojim golim tijelima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Protiv snijega i snježnih nepogoda borimo se najvećim i najvatrenijim Playboy partyem u regiji u petak 18. siječnja u Green Gold Clubu!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajno Obožavateljice oduševljeno skandirale Joletovo ime

Za vruću atmosferu pobrinut će se atraktivne hostese, te Playboy plesačice u izazovnim kostimima. Uvijek erotični pole dance zabaviti će i one koje je teško zadovoljiti. Doživite Playboy uz Live Photosession kojeg će u body paintingu izvoditi plejmejtica i fotografkinja Anamarija Frlan.

>> 'Svaki put je najveći party na kraju!'

Za glazbenu podlogu pobrinut će se uvijek raspoloženi DJ Emillio Dalbello te virtuoz na harmonici Giancarlo Brunello. Tu međutim nije kraj glazbenim novitetima – premijerno vam dovodimo i Topless DJ-ice zanimljivog imena – 4PLAY.

Playmateice će za vas potegnuti iz cijele regije - Una Grujić, Dušica Jovičić, Katarina Lazić, Vladica Perović, Snežana Jovičić, Anamarija Frlan, Ena Friedrich i naša plejmejtica godine Mateja Gašpar, samo su neka od imena djevojaka koje su krasile naslovnice Playboy magazina.

Poslastica naravno uvijek stiže na kraju - premijerno u Zagrebu, ples u čaši šampanjca kojeg izvodi neodoljiva Miss kolovoza Una Grujić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene