Prave strasti

Nije slučajnost! Glumci su se zaista seksali u ovim filmovima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U ovim filmovima glumci nisu simulirali scene seksa.

Koliko ste se puta pitali seksaju li se glumci u filmu ili je to samo gluma? U novije doba, kada se ne radi o pornografskim filmovima, glumci simuliraju scene seksa što i dobro naplaćuju. Ipak ima slučajeva kada su se prepustili strastima i nisu glumili pred kamerama.

Pogledaj i ovo showbuzz Novosti iz prve ruke Svjetske zvijezde, razni televizijski stručnjaci i tvorci holivudskih serija stižu u Hrvatsku

Seks scene Deppove cure iz mlađih dana

Ovo su filmovi u kojima je pravog seksa i bilo.

In the Real od the Senses

Ovaj film napravljen je prema istinitoj priči. Japanka Sada Abe ugušila je svog ljubavnika, odsjekla mu penis i stavila ga u torbicu. Naravno, jedino što nije simulirano u filmu je seks.

Romance

Film je snimljen 1999. u režiji redateljce Chaterine Breillat koja je istraživala seksualnost. Radnja prati mladu djevojku u potrazi za seksualnim zadovoljstvom.

Baise-moi

U trileru temeljenom na priči o silovanju i osveti, uglavnom je riječ o nesimuliranom seksu. Scene nasilja su odglumljene.

O Fantasma

Kino uzdanica iz 2000. koja prikazuje eksplicitne scene seksa dvojice muškaraca dolazi iz Portugala. Riječ je o mladiću koji skuplja smeće na ulicama Lisabona i postaje opsjednut arogantnim mladićem.

Intimacy

Svaka nedjelja rezervirana je sa seks aktera u ovom filmu. Stranci koji su se svakog tjedna nalazili zbog jedne stvari s vremenom su stvorili emocije jedno prema drugome. Sve scene seksa su stvarne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene