Kraljica plaže

Božica kupaćih kostima i golišavih naslovnica: Najpoznatija prsata plavuša s malih ekrana danas slavi 51. rođendan

Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Pamela Anderson Tommy Lee (Foto: Getty) Pamela Anderson Kid Rock (Foto: Getty) +0 Pamela Anderson Rick Salomon (Foto: Getty) Galerija

Pamela Anderson danas slavi, vjerovali ili ne, 51. rođendan.

Najpoznatija plavuša s malih ekrana danas slavi 51. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova šansa S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg

Naravno, radi se o legendarnoj Pameli Anderson koju je proslavio crveni jednodijelni kupaći kojim je ponosno isticala glavne tjelesne atribute u nekad megapopularnoj seriji "Spasilačka služba".

Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prsata ljepotica tada je očarala i muški i ženski dio publike, a to radi i danas jer je još uvijek rado viđena gošća na stranicama poznatih muških časopisa koji se zasigurno slažu s nama kako Pamela još uvijek ima "ono nešto".

Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Osim po zanosnim oblinama i golišavim fotografijama, glumica je poznata i po burnom ljubavnom životu, a nekako je uvijek završavala sa "zločestim" dečkima.

Nakon rokera Tommyja Leeja s kojim je u braku provela 3 godine, ali i snimila porno uradak, Pamela se 2006. vjenčala s još jednim rokerom, Kidom Rockom no brak je potrajao svega godinu dana.

Pamela Anderson Tommy Lee (Foto: Getty) Pamela Anderson Tommy Lee (Foto: Getty) Foto: Getty

Pamela Anderson Kid Rock (Foto: Getty) Pamela Anderson Kid Rock (Foto: Getty) Foto: Getty

Za trećeg supruga, profesionalnog pokeraša Ricka Salomona udavala se dva puta, a treću sreću nisu iskušavali. Inače, dotični je poznat po tome što je hodao s brojnim slavnim damama, među kojima su i starleta Paris Hilton te glumica Shannen Doherty.

Pamela Anderson Rick Salomon (Foto: Getty) Pamela Anderson Rick Salomon (Foto: Getty) Foto: Getty

Pamela je i ponosna majka dvojice sinova koje je dobila u braku s Tommyjem, Brandona i Dylana, a trenutno ljubi francuskog nogometaša Adila Ramija. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene