Novi singl

U korak s umjetnom inteligencijom – Teo Grčić snimio spot za pjesmu ''Putnici''!

Teo Grčić Teo Grčić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Teo Grčić Galerija

Teo Grčić predstavlja posljednji singl s albuma prvijenca ''Putnici'', novim spotom pomiče granice glazbenog stvaranja.

U punom jeku bogate glazbe, teksta i aranžmana zaplovila je radijskim eterom i posljednja pjesma s albuma prvijenca Tea Grčića ''Putnici''.

Da to ne znači i manje vrijedno, kao u ovom slučaju, potvrdio nam je i sam autor Teo Grčić, koji svakim novim uratkom skromno, ali sigurno pomiče granice u svakom segmentu glazbenog stvaranja što se u konačnici itekako čuje, ali i vidi.

''Dragi ljudi, s ponosom Vam predstavljam pjesmu ''Putnici'', 7. na albumu ''Šav'', a posljednju od deset pjesama s istog, koja je upravo zaplovila eterom. Nekada, posljednji ne znači biti i najmanje vrijedan. Naprotiv, u ovoj priči to znači nagovještaj još jedne dimenzije zvuka i aranžerski odmak, koji Vas, uvjeren sam, neće ostaviti ravnodušnima. Jedan od najdražih tekstova, donosim vam kroz ovaj poseban zvuk, uz video spot koji je u potpunosti napravljen umjetnom inteligencijom.
Davno sam napisao da je jedan od ciljeva mog glazbenog putovanja i pomicanje granica, te donošenje nekih novih standarda na našu scenu. Smatram da smo, moj tim i ja, upravo to i napravili, a ono što nas sad iznimno raduje, Vaše su reakcije! 'Mi smo oni što šute, al' srcem prepoznaju...' Vaš Teo Grčić.''

Kao što je i sam spomenuo, posebnost nove glazbene priče ''Putnici'' koju nam donosi uz veliko zadovoljstvo i užitak, je video spot. Njime je zakoračio na sasvim novu razinu do sada viđenog, ruku pod ruku sa sveprisutnom umjetnom inteligencijom, a sve je pretočio u vrhunske kadrove Eli Lev.

Možda posljednja s albuma, ali po svemu sudeći, ''Putnici'' Tea Grčića daju naslutiti još mnoštvo izvrsnih nadolazećih projekata iz radionice ovog glazbenika, a do tada uživajte u ovoj glazbenoj priči.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene