Na dvije pozornice

Spektakl elektronske glazbe ovog ljeta u Trogiru - Ne propustite!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na današnjoj press konferenciji u Trogiru najavljen je spektakularni dvodnevni festival elektronske glazbe - Moondance .

Dvodnevni festival moderne elektronske glazbe Moondance održat će se 16. i 17. kolovoza na dvije pozornice, jedna u kuli Kamerlengo, a druga na stadionu Batarija, dok je VIP prostor u kuli sv. Marka.

Pogledaj i ovo Vanillaz (Foto: PR) Intervju s duom Vanillaz Njihova elektronska obrada "Đurđevdana" rastura, no ovaj hrvatsko-slovenski duo stoji s obje noge na zemlji

Ulaznice za Dub Incorporation krenule u prodaju!

Na festivalu će nastupiti Nina Kraviz, nedavno proglašena za najboljeg svjetskog DJ-a od Beatporta, najveće svjetske platforme za distribuciju elektroničke glazbe; Agoria, francuski techno house maestro, Forest People, mladi bosanski DJ i producent, Anthony Rother, njemačka elektro techno zvijezda te Vince Watson, škotski virtuoz na sintisajzerima.

Zamjenik gradonačelnika Radovan Slade - Šilović naglasio je da je festival Moondance novi iskorak grada Trogira u ovom vidu turizma i pozicioniranje grada na kartu svjetske party destinacije.

Prošlogodišnje premijerno izdanje Moondance festivala u kuli Kamerlengo prošlo je iznad svih očekivanja s preko 3000 posjetitelja, od čega su dobar dio bili stranci. Ohrabreni tom činjenicom, ove godine festival se širi na dvije večeri, točnije 16. i 17. kolovoza, i na dvije pozornice, stadion Batariju i kulu Kamerlengo dok će kula sv Marka poslužiti kao ViP prostor.

U sklopu festivala održati će se i službeni warm up partiji kao i after partiji.

Regularne ulaznice za državljane Hrvatske i okolnih zemalja po cijeni od 199 kuna bit će dostupne od 1. svibnja do 1. kolovoza, poslije čega se cijena diže na 299 kuna do samog festivala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene