Opasnost iz dubine

Zarobljena na hridi 200 metara od obale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što ovo vidite dobro ćete razmisliti o vašem sljedećem ulasku u more!

U kina nam je od ovog četvrtka stigao film 'Opasnost iz dubine' – horor triler sa super-seksi Blake Lively koja u filmu glumi surfericu koju na zabačenoj meksičkoj obali iznenada napada velika bijela morska psina. Ovaj ljetni horor hit apsolutno nije mogao stići na velika platna u bolje vrijeme: dok se dobar dio ljudi bezbrižno brćka u plićacima diljem naše obale.

Pogledaj i ovo showbuzz Horor SUPER-SEKSI GLUMICA Na plaži spašava goli život!

Ovo definitivno nije bio običan dan na plaži za mladu Nancy kojoj je njezina pokojna majka predložila zabačenu meksičku plažu za odmor, relaksaciju i surfanje. Plažu ne zovu bez razloga „rajem“, a Nancy se u to uvjerava čim ju ugleda: prekrasna pješčana obala uz pogled na beskrajno plavo more i velike valove koje će Nancy svojom daskom za surfanje uskoro pokušati ukrotiti. Međutim, raj se uskoro pretvara u pravi pakao i čistu borbu za preživljavanjem, nakon što Nancy napadne velika krvoločna bijela morska psina i ona ostane nasukana na malu hrid udaljenu 200-injak metara od obale...

Glavnu ulogu u filmu OPASNOST IZ DUBINE ostvarila je prelijepa Blake Lively, vjerojatno najpoznatija po ulozi Serene Van der Woodsen u popularnoj tinejdžerskoj seriji 'Tračerica'. Gotovo cijeli film snimljen je na prekrasnim obalama Lord Howea, malenog vulkanskog otoka smještenog u južnom dijelu Tihog oceana, oko 600 kilometara istočno od obale Australije. Redatelj filma je Jaume Collet-Serra koji nam se do sada predstavio s hororima 'Kuća voštanih figura' i 'Siroče' te akcijskim trilerom 'Ukradeni identitet' s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi. Uz Blake Lively, koja je prisutna u doslovno svakoj sceni filma, u ostalim ulogama pojavljuju se Oscar Jaenada i Sedona Legge.

Ljetni horor hit 'Opasnost iz dubine' sada je u svim kinima i u 4DX-u!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene