Premijera

''Noć ukradi za nas'': Novim singlom COTA G4 nastavlja svoje rock putovanje

Cota G4 Cota G4 Foto: PR

Deset godina druženja, sviranja i pisanja rezultirali su novim singlom ''Noć ukradi za nas'' poznatog rock benda COTA G4. Nova glazbena poslastica odvažnog je zvuka čime glazbenici prezentiraju zanimljivu audio sliku svojeg benda.

Ova sve samo ne obična pjesma tako je dobila i sve samo ne običan spot - isprepletene slike benda, druženja i paraglajdinga. Za taj dio zaslužan je poznati režiser Avik Shanich.

Pogledaj i ovo Cota G4 Emotivno i dirljivo Senzacija "Supertalenta" Cota G4 izbacila novi spot: Posebna poruka koju nitko nije očekivao!

 

Pjesma je nastala iz jamminga prije više od 10 godina, s godinama je dobila tekst, nove dijelove, a Marko Osmanović, frontmen grupe i autor pjesme, ju je završio za vrijeme lockdowna kada je napisao novi refren. Tako Marko Osmanović potpisuje glazbu, a u tekstu mu se pridružuje Anna Popova. Aranžman su napisali Marko Osmanović, Dinko Likar, Dario Horvat i Mario Lepoglavec, a produkciju Alen Novosel i Marko Osmanović.
Kadrovi spota snimljeni su na lokacijama u Zagorju, isprepliću se scene benda i letenja sa paraglajderom, a za to je zaslužan poznati režiser Avik Shanich.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene