Luda zabava

FOTO La Fiesta ponovno 'zapalila' Zrće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

u Noa Beach Clubu opet je atmosfera bila na vrhuncu!

Kao i svake srijede tijekom čitave sezone, u Noa Beach Clubu je i ovog puta nastupila senzacionalna plesno performerska skupina naziva La Fiesta.

Pogledaj i ovo Party na Zrću, arhiva (Foto: Pixell) Konačna odluka Ništa od partijanja: Zrće zabranilo sve festivale za ovu godinu, poznato i kada će ipak biti održani

Andreu Šušnjaru oduševila La Fiesta, a 'Kiril Was Here' zaludio djevojke

Iako je u Hrvatskoj bilo pokušaja da se naprave slični brendovi, koji podrazumijevaju glazbeno scenski spektakl, La Fiesta je ipak stvari podigla na svjetsku razinu, pa tako njihova produkcija nadmašuje i one viđene na Ibizi ili u Miamiju. Riječ je o dvadesetak vrhunskih plesača, akrobata i performera, mahom dokazanih međunarodnih umjetnika koji gledatelje ostavljaju bez daha.

Nakon svega viđenog, čini se da je Noa Beach Club u potpunosti pogodio dodijelivši La Fiesti stalnu rezidenciju srijedom. Naravno, svake se srijede izmjenjuju i vrhunski DJ majstori koji prate vizualni spektakl, a ovog je puta to bio Jidax. Iz prvih je redova ovaj spektakl promatrala i Andrea Šušnjara u društvu Tomislava Burazina, osnivača i vlasnika La Fieste.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene