Vuče na ples!

Dvoje prijatelja upustilo se u ludu avanturu, pogledajte rezultat neočekivanog spoja: "Ona je bila moj prvi i konačni izbor!"

Ivo Perkušić i Nataša Janjić Ivo Perkušić i Nataša Janjić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivo Perkušić i Nataša Janjić Galerija

Dvoje glumaca, dvoje prijatelja, dvoje suradnika upustili su se u ludu avanturu te u zajedničkoj pjesmi naziva "Ludost", otkrili da zajedno kriju još jednu poveznicu.

"Ludost" je punokrvni suvremeni pop koji vas vuče na ples i brzo ulazi u uho.

I dok je Ivo Perkušić javnosti već odavno poznat kao glumac i izvođač na glazbenoj sceni, u novoj pjesmi priliku da se okuša u glazbenom svijetu, s punim povjerenjem dao je kolegici i glumici Nataši Janjić.
Iako na trenutak pomalo sramežljiva, Nataša je ozbiljno i itekako profesionalno pristupila ovoj pjesmi, a to je pokazala nastupivši na ovogodišnjim Melodijama Jadrana.

Uvjerljivi, a pritom pokazavši koliko uživaju u zajedničkom nastupu i pjesmi, Ivo i Nataša, na festivalu doživjeli su ovacije od strane publike, koja je i za vrijeme izvođenja, ovaj glazbeni par nagradila velikim pljeskom.

"Moje pjesme su uvijek na tragu mediteranskog popa koji ima talijanski prizvuk i energiju koju poželite podijeliti odmah. Ovoga puta sam imao pjesmu za koji sam znao da bi je bilo dobro izvesti u duetu. Autorice glazbe i teksta Ines Prajo i Arjana Kunštek, kao i producent Ivan Popeskić bili su istog mišljenja. Želio sam snimiti ovu pjesmu s kolegicom glumicom, a u tom smislu Nataša Janjić Medančić je bila moj prvi i, drago mi je, konačan izbor. Nataša je jedna od naših ponajboljih glumica, uvijek draga, prisna, lijepa, a znao sam i da dobro pjeva", rekao je Ivo.

Došlo je vrijeme da Ivo i Nataša predstave i spot za pjesmu, za čiju su ideju i režiju bili zaduženi Nenad Medančić, snimatelj Andrija Jurčević, montažer Nenad Medančić i za oblikovanje svjetla Siniša Čović i Elvis Butković.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Tatjana Šojić Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Gordana Boban Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Gordana Boban Tatjana Šojić +18 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Celebrity Zvijezde serije Lud, zbunjen, normalan snimljene u teškim trenucima, dugo ih nismo vidjeli, a jednu više nije lako prepoznati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara (Foto: Instagram) +25 Dara Bubamara - 2 Celebrity Srpska zvijezda u sićušnom bikiniju pokazala svu raskoš svojih oblina, evo kakve su reakcije na niz atraktivnih fotografija koje je objavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene