Nije šala

Dugo ga nije bilo: Šajeta se vraća kao 'Žena, majka, predsjednik'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Šajeta se vraća i opet ima novu pjesmu o predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.

Dvanaest godina nakon velikog uspjeha pjesme 'Party za ekipu' o tadašnjem predsjedniku Stipi Mesiću i gotovo dvadeset i dvije nakon pjesme 'Vanga' o 'predsjedničkim branjima' mandarina Tita i Tuđmana na Brijunima (koja je doživjela i svojevrsnu cenzuru) Šajeta nam donosi još jedan biser iz svog 'predsjedničkog opusa', pjesmu 'Žena, majka, predsjednik'.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 7 sve su zabilježile kamere Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

Nives Celzijus utjelovila Kolindu Grabar Kitarović u svom novom spotu za pjesmu 'Kolinda'

Ovoga puta u svom satiričnom stilu pjeva o bivšem predsjedniku Ivi Josipoviću i novoizabranoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović. Dakle, po sustavu "2 u 1", na što smo već i navikli u raznim ponudama. Šajeta voli isticati kako on i Ivo Josipović imaju istu člansku iskaznicu, doduše ne baš stranačku, ali onu Hrvatskog društva skladatelja dok s Kolindom Grabar - Kitarović dijeli rodni grad - Rijeku (za što Šajo kaže da bi možda u nekoj daljnjoj budućnosti moglo dovesti do problema oko predanosti prilikom imenovanja trgova i ulica, no pustimo sad to...).

Šajeta je čak jednom nastupio za Ivu Josipovića u predizbornoj kampanji 2014. a s Grabar-Kitarović se upoznao iste godine na "Danima pršuta" u Tinjanu. O čemu su tada razgovarali za sada nije poznato široj javnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene