Za pamćenje!

Dražen Zečić priredio pravi spektakl u Lisinskom, publika plesala i plakala od sreće: "Da sutra umrem mogu samo biti zahvalan"

Dražen Zečić Dražen Zečić Gordan Svilar/Happy FM/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dražen Zečić Galerija

Dražen Zečić održao je koncert za pamćenje u Lisinskom i oduševio svoje brojne i vjerne obožavatelje.

Velikana domaće zabavne glazbe – Dražena Zečića publika u Lisinskom dočekala je gromoglasnim pljeskom. Izvrsno raspoložen i nasmijan svojim najvećim hitovima vrlo je brzo rasplesao i oraspoložio cijelu koncertnu dvoranu.

"Kada smo slušali doma Happy FM smo zapravo i čuli za koncert, prvo hvala vama, a koncert, evo nemam riječi - oduševljeni smo, ali riječ prepuštam svojoj mlađoj sestri koja je ipak najveći fan u ovoj dvorani", poručila je obožavateljica Leonarda, koja je u Lisinski stigla u pratnji sestre Anđele.

Bio je ovo i jedan od najboljih dana u zavidnoj glazbenoj karijeri Dražena Zečića, koja traje duže od tri desetljeća.

"Stvarno ste mi dali energije i ljubavi, hvala vam. Lisinski je poseban osjećaj! Nešto najljepše u životu je raditi ono što volite. Ja sam zadovoljan ako je publika zadovoljna, ako su oni sretni – ja sam sretan. Ljudi su došli zaboraviti svoje probleme, sve što ih tišti i muči u životu, naći neku pozitivnu energiju. Najljepše što mi se dogodilo u životu je to što moja publika osjeti moju emociju. Da sutra umrem mogu samo biti zahvalan. Tko to može doživjeti da vam publika vrati osjećaje za koje ste mislili da ih nitko ne razumije...Hvala i Happy FM-u na iznimnoj pomoći oko cijele organizacije ovog predivnog koncerta", poručio je.

Gotovo tri sata nizali su se emotivni stihovi i pjevali u glas - Silvija, Govore mi mnogi ljudi, Boem u duši, Nitko nema dva života, U ime ljubavi, Pokidat ću lance sve te brojni drugi...,ali i neizostavni duet Ima li nade za nas koji će, izgleda, dobiti novi nastavak.

"Ona nije ovdje, ali dogovorena je nova suradnja s Anđelom, pjesma je napisana, sve smo dogovorili ali nismo snimili, čekamo trenutak da osjetimo neku zajedničku energiju, ali i nađemo vremena. Bit će mi jako, jako drago - veslim se tome! Inače meni je to možda ljepša pjesma od Ima li nade za nas ali znam da neće nikada napraviti takav uspjeh", izjavio je pjevač.

Za sve uspjehe u životu, Zečić je ipak najviše zahvalan svojoj obitelji i prijateljima, a poznat je i po dobrim odnosima s kolegama. Na pozornici mu se pridružila Minea, ali i Mate Bulić koji je na koncert stigao ravno iz Frankfurta. Iz prvih redova bodrio ga je sin, dok je supruga ostala doma čuvati unuka za kojega je on inače zadužen.

"Kao svaki dida meni je zadatak igrati se s njim, dati mu sladoled kada nitko ne vidi, prodat mu priču da on mene voli, kada su bila djeca nismo imali vremena i imali smo odgovornost, sada je ovo nešto najljepše što može biti – samo daješ ljubav i uzimaš je", pohvalio se Zečić.

Ljubav je ispunila Lisinski u kojem je Zečić kroz svoje pjesme opjevao život, a generacije su uživale. Na tom putovanju pratio ga je orkestar Josipa Cvitanovića i njegova grupa Banana, ali i 12 -godišnji Leny koji je iz obožavatelja prerastao u jednog od najboljih bubnjara i Zečića prati na svim nastupima.

"Bilo je fenomenalno, uživao sam u publici kao nikada i jedva čekam slijedeći koncert", poručio je ponosni Leny Glavičić.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene