s aktualnog albuma

"Nema pravog razloga" novi je singl Buđenja i posebna suradnja benda s osebujnom vokalisticom Darijom Hodnik

Buđenje i Daria Hodnik Buđenje i Daria Hodnik PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Buđenje +0 Buđenje i Daria Hodnik Galerija

"Nema pravog razloga" novi je singl Buđenja s aktualnog albuma "Brudet" i posebna suradnja benda s osebujnom vokalisticom Darijom Hodnik.

Riječ je ujedno i o autorskoj suradnji gitarističke osovine Buđenja, Vedrana Baotića i Darka Bakića, koji je na Vedranovu glazbu napisao tekst pomirljivog i pacifističkog predznaka.

Pogledaj i ovo Daria Hodnik premijera Daria Hodnik predstavlja novu autorsku pjesmu "Sjenka" koja je pomak prema modernijem i svježijem zvuku

"Pjesma je izvorno objavljena kao instrumental 'Undivided' na mom albumu 'Stringville'. Darko ju je već nakon prvog preslušavanja albuma uočio kao stilski blisku Buđenju i predložio da je nadogradimo tekstom i objavimo na albumu kojeg smo upravo tada snimali. Pjesma je tražila ženski vokal, a na prijedlog imena Darije Hodnik obojica smo instinktivno reagirali kao pun pogodak. S Darijom smo u raznim kombinacijama surađivali i ranije te ju posebno cijenimo – kao umjetnicu, kolegicu i osobno. Ona nam je bila prvi izbor i, srećom, pjesma joj se isprve svidjela – dalje je sve išlo glatko, kao što obično bude s glazbenicima takvog kalibra", izjavio je Baotić koji je bio zadužen i za produkciju cijelog albuma.

"Brudet" je šesti album benda i donosi 11 suradnji s nekim od najpoznatijih imena domaće glazbe - Buđenju su se tako pridružili njihovi kolege i prijatelji Zorica Kondža, Tonka, Mia Dimšić, Daria Hodnik, Lara "Bang" Antić, Vanna, Matija Cvek, Neno Belan, Reper iz Sobe, Aftershock i Igor Ivanović.

Koncertnu promociju održali su krajem svibnja u jednom splitskom klubu, a među uzvanicima našli su se i brojni glazbeni prijatelji i kolege benda poput Gibonnija, Tončija Huljića, Dalmatina, Jole, Tomislava Mrduljaša i drugih. Zagrebačka promocija albuma očekuje se na jesen, a do tada uživajte u albumu dostupnom na svim streaming servisima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +3 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry, Meghan Markle +11 Princ Harry i Meghan Markle Zanimljivosti Meghan i Harry objavili su novu fotku kćeri Lilibet, a kraljica je odbila jedan zahtjev kad je djevojčica u pitanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene