La Fiesta

Šušnjara u zgodnom društvu na Zrću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao i svake srijede Noa Beach Club je i ovog puta ugostila senzacionalnu plesno performersku skupinu, La Fiesta.

La Fiesta je glazbeno scenski spektakl podigla na svjetsku razinu, pa tako njihova produkcija nadmašuje i one viđene na Ibizi ili u Miamiju. Riječ je o dvadesetak vrhunskih plesača, akrobata i performera, mahom dokazanih međunarodnih umjetnika koji gledatelje ostavljaju bez daha.

Pogledaj i ovo showbuzz Beach Club NOA Dnevnik.hr UŽIVO vas vodi na ludi party sa Zrća!

Ovakve fotografije još niste vidjeli: RASKALAŠENI provod dosegao vrhunac!

Nakon svega viđenog čini se da je Noa Beach Club u potpunosti pogodio dodijelivši La Fiesti stalnu rezidenciju srijedom. Naravno, svake se srijede izmjenjuju i vrhunski DJ majstori koji prate vizualni spektakl, a ovog je puta to bio Jidax. Iz prvih je redova ovaj spektakl promatrala i Andrea Šušnjara u društvu Tomislava Burazina, osnivača i vlasnika La Fieste.

A nakon što je NOA ugostila mnoga glasovita imena svjetske DJ scene, došlo je vrijeme da ugosti i jednog od najpoznatijih fotografa današnjice. Čuveni Kiril je ušetao na Zrće i ušao u legendu. Naime, Kiril Was Here je fotograf bez kojega ne može proći niti jedan bitan party na američkom tlu, a njegov je zaštitni znak – skini sve djevojke u klubu i polijevaj ih šampanjcem. Tako je bilo i u NOI, u kojoj su tekle rijeke šampanjca, a djevojke su se doslovno tukle i otimale mjesto na pozornici.

Nakon što ga je MTV opisao kao najprominentnijeg fotografa noćnog života Amerike, ‘Kiril Was Here’ je ubrzo postao jednako prepoznatljiv kao i mnoge slavne osobe koje je fotografirao. Samo dvije godine nakon što se nepozvan, potajice ubacivao na zabave, Kiril je postao figura bez koje ne može proći niti jedan važan svjetski društveni događaj ili party u prestižnom klubu. Danas njegova web stranica kirilwashere.com skuplja više od dva milijuna mjesečnih pregleda, donoseći kadrove koncerata, klubova, evenata i partya diljem svijeta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene