sve je zgodniji

Šarmer bez skandala ljubi istu ženu 27 godina, ali on i u 52. godini mami uzdahe drugih!

Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Galerija

Simon Baker je od 1998. u braku s glumicom Rebeccom Rigg koja je godinu dana starija od njega, no ljudi često misle da je riječ o većoj razlici u godinama.

Zvijezda serije "Mentalist" Simon Baker jedan je od muškaraca koji s godinama sve bolje izgleda, a to je pokazao prošlu nedjelju. 

Pogledaj i ovo Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) dobri geni Zgodan na tatu! Pogledajte kako izgleda sin poznatog šarmera, potpuno ga je zasjenio na fotkama s plaže

Simon je uživao u kupanju na plaži Bronte u Sydneyju i pritom je pokazao zavidnu formu u svojoj 52. godini. Skoro savršene pločice ovog australskog glumca nisu promaknule ženama u njegovoj blizini dok je izlazio iz vode u plavim kupaćim hlačama. 

Inače, Simon, koji je poznat po svom neodoljivom osmijehu, je na žalost brojnih obožavateljica od 1998. godine u braku s godinu dana starijom kolegicom Rebeccom Rigg. S njom ima kćer Stellu te sinove Claudea i Harryja. Par se vjenčao nakon pet godina veze, a poznato je da je Baker dobar prijatelj sa svojim sunarodnjakinjama Nicole Kidman i Naomi Watts koje se i same često druže. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simon Baker (@snappytoes)

Kroz svoj dugi brak uz Simona se nisu vezale nikakve afere niti skandali što je rijetkost u svijetu slavnih. U javnosti se često spominje njegov dobar izgled, ali i to da izgleda puno mlađe od svoje supruge, iako je ona starija tek godinu dana. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene