"Otišla tiho, u snu..."

Naša pjevačica podijelila vijest o tužnom gubitku u obitelji, njezine riječi sve su rasplakale: "Znam da se napokon odmara"

Zsa Zsa Zsa Zsa Zsa Zsa/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa i baka Zsa Zsa Zsa Zsa Zsa Zsa - 5 Zsa Zsa - 4 Zsa Zsa - 11 Zsa Zsa - 7 Zsa Zsa - 4 Zsa Zsa - 3 Zsa Zsa - 3 +16 In Magazin: Zsa Zsa - 1 Galerija

Zsa Zsa je na društvenim mrežama objavila vijest o smrti svoje voljene bake pa emotivnim riječima dirnula svoje brojne pratitelje.

Pjevačica Zsa Zsa na svom je profilu na Instagramu objavila tužnu vijest o smrti svoje voljene bake Štefice, kojoj je posvetila emotivnu objavu i lijepim se riječima oprostila od nje.

"Što se posjeduje duboko u srcu, ne može se izgubiti smrću. Naša bakica obožavala je voćni sladoled, likerčiće, crno vino... 11 godina mučila se u domu, nepokretna, s bolovima, demencijom, bez dodira s vanjskim svijetom... Ali uvijek i kroz sve te teške dane uspjeli smo joj bar na sekundu izmamiti taj slatki osmijeh - pogotovo kad sam donijela rakijicu da je gucnemo ili sladoled. I uvijek je pratila sve TV nastupe, baš zato sam voljela biti na televiziji i uvijek pozdravljala sve svoje bakice, doma i u domu plus cimerice. Njima to neopisivo znači i hvala Bože što smo joj do 88. mogli priuštiti te male slatke trenutke i zdravice, a ona nama svoju prisutnost, iako je realnost i dalje bila gorka. I sad je... Ali znam da se napokon odmara. Nikad nismo osjećali takav mir zbog nečijeg prelaska u drugi svijet... Ali baš zato što znamo da sad napokon živi novi život, oslobođena patnje. Otišla je tiho, u snu, pozdravila se sa svima posljednjih dana i ostavila nam je srce na mjestu. Bako Štefice, odmori se, zaslužila si! Ovo pišem i za svu obitelj i prijatelje do kojih treba doći vijest. Za sve koji je žele ispratiti, ispraćaj je sutra (20. 9.) na groblju u Trnovcu Bartolovečkom u 15:00. Ispraćaj, ali ne i posljednji! Jer, bako, znam da se vidimo jednog dana! Svi na okupu... Uz čašicu crnog vinčeka i pusrle sa šarenim mrvicama", napisala je Zsa Zsa uz fotografiju nje i bake.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

"Bakica legendica, drži se", "Moja sućut, draga", "Baka nastavlja gledati i navijati s jednog lijepog mjesta", "Sretan put baki", "Primite našu iskrenu sućut, Žažice, mi u svom srcu znamo da je vaša baka jako ponosna na vas i na sve vaše uspjehe koje ste postigli u svom životu. Ona će zauvijek bit u vašem srcu i uvijek će vas čuvati odozgo. Uz vas samo cijelim srcem i volimo vas puno, šaljemo vam puno poljubaca iz Splita", "Kao i uvijek si me rasplakala… Drži se, micek", "Iskrena sućut. I kako si rekla, duboko u srcu nikad ne umire. To je ljubav za sva vremena. Zagrljaj šaljem", neke su od poruka utjehe koje je pjevačica dobila od svojih pratitelja na Instagramu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari još ne odustaje od seksi badića u kojima može pokazati tijelo kao iz časopisa: ''Hoću tebe za trenericu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 6 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač gradom je šetala u sićušnom grudnjaku, no unatoč tome njezini pratitelji okomili su se na drugi modni detalj!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene