Tko bi rekao!

Zrinka Cvitešić pohvalila se sretnom viješću, u poslu koji nema veze s glumom niže uspjeh za uspjehom!

Tarik Filipović i Zrinka Cvitešić Tarik Filipović i Zrinka Cvitešić DNEVNIK.hr 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović i Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) +3 Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Galerija

Zrinka Cvitešić osvojila je novo priznanje za svoj rad u maslinarstvu kojim se bavi već nekoliko godina.

Naša talentirana i nagrađivana glumica Zrinka Cvitešić ovih se dana pohvalila novim velikim uspjehom koji je ostvarila, no ne u glumačkim, već u maslinarskim vodama.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Predivne obje! Zrinka Cvitešić objavila rijetke fotografije s mamom, nema ju baš naviku pokazivati obožavateljima!

42-godišnja Zrinka, koja se već godinama bavi maslinarstvom, otkrila je u razgovoru za portal Green.hr da je ponovno nagrađena za svoj rad i to zlatnom medaljom za ulje oblice.

"Eto prije nekoliko dana sam i ove godine dobila zlatnu medalju za svoje ulje od oblice. Ovog puta na Zagreb Maslina Festivalu. Imam dva maslinika. Jedan sa starim stablima oblice, njih oko 170 i jedan mladi maslinik s maslinama posađenim tek prošle godine, sve strane sorte, njih 300. U planu je barem još jedan hrvatskim sortama', ispričala je Zrinka koja je inače velika zaljubljenica u prirodu i ekologiju.

"Maslinici su moj zen, moj reset, moje punjenje baterija i pražnjenje stresa. Moj mir i kad je sezona branja, mjesto gdje se okupljaju moji prijatelji i moja obitelj. Onda je to mjesto puno puno smijeha, dobrih priča, pjesme i domaće hrane. Zato sam svoj OPG i nazvala Familia", otkrila je za Green.hr.

Glumica je za svoje maslinovo ulje prethodno osvojila već nekoliko nagrada.

''Ja sam zapravo krenula na tu prvu analizu i na to prvo natjecanje iz čisto zdravstvenih razloga jer smo, nažalost, imali nekoliko rakova u obitelji. Jednostavno sam htjela znati šta sam kupila, kakva je zemlja, kakva su stabla, čisto da znamo što koristimo i što pijemo, iz čiste radoznalosti da ne bismo ugrozili svoje zdravlje. I ispalo je bronca, super nešto'', izjavila je Zrinka 2019. godine za In Magazin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Zrinka je nedavno plijenila pažnju u rijetkom javnom izlasku sa svojim dečkom Nikom Kranjčarom u Zagrebu, gdje su spremo pozirali fotografima i nisu se odvajali jedno od drugog.

Par već godinama živi u Londonu, gdje ona gradi inozemnu karijeru, pa su iznenadili kada su se pojavili na otvorenju jednog beauty salona u Zagrebu. Dobro raspoloženi i nasmiješeni, spremno su pozirali fotografima u društvu vlasnice salona, a Niko pritom nije ispuštao Zrinku iz svojeg zagrljaja, te su još jednom svima pokazali koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene