što su si to rekli?

Poznato je o čemu su kralj Charles i supruga Camilla pričali tijekom krunidbe, sve su otkrili čitači s usana

Kralj Charles, krunidba, kočija Kralj Charles, krunidba, kočija Profimedia 1/41 >> Pogledaji ovu galeriju kralj Charles III. i kraljica Camilla - 3 kralj Charles III. i kraljica Camilla - 4 kralj Charles III. i kraljica Camilla - 5 Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles kralj Charles III. i kraljica Camilla - 1 kralj Charles III. i kraljica Camilla - 2 Princ George i kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles +30 Kralj Charles Galerija

Kralj Charles i supruga Camilla nisu puno razgovarali tijekom svečane ceremonije, no čitači s usana primijetili su par kratkih trenutaka u kojima su izmijenili par riječi.

Povijesni događaj kraljevske krunidbe je iza nas, no sada slijedi analiziranje svih najvećih trenutaka koji je svijet gledao tijekom vikenda.

Pogledaj i ovo Kralj Charles Teški dani Osoba blisku kralju otkrila nove detalje o njegovu stanju, zbog nečega je posebno frustriran: "Razumije sve, ali..."

Pored medija i obožavatelja, ovaj događaj pratili su i razni stručnjaci, a među njima i čitači s usana.

Zna se tako o čemu su kralj Charles i supruga Camilla pričali tijekom krunidbe. Poznato je tako da su se bojali da će se kasniti s planom, a Camilla se našla i u manjem problemu s plaštom koji je nosila.

Na putu iz Buckinghamske palače prema Westminsterskoj opatiji komentirali su mnoštvo koje se okupilo.

''Prekrasno, prekrasno'', govorio je Charles.

''Nevjerojatno, tako lijepo'', nadovezala se Camilla.

Dok su čekali u kočiji, čitači su primijetili kako je Charles rekao - prošlo je malo više vremena.

Kad su ušli u Westminstersku opatiju uglavnom su šutjeli, osim što su izmjenili nekoliko kratkih rečenica.

Jedan od tih trenutaka bio je kad je Camilla zamolila da joj se pomogne dok je oblačila plašt nakon čega se ona zahvalila,.

Cijela ceremonija inače je prošla prema planu, a sve o krunidbi možete pročitati u našem SPECIJALU. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Marić i sin - 3 Zdravko Marić i sin - 2 Zdravko Marić, Zlatko Dalić, Jakov Kitarović, Tomislav Madžar (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Zdravko Marić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) +6 Zdravko Marić sada i prije (FOTO: PIXSELL) Celebrity Svi su gledali u našeg posebno sređenog bivšeg ministra financija dok se šetao zagrebačkom špicom u društvu posebne osobe!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Romani - 1 Claudia Romani - 2 Claudia Romani - 3 Claudia Romani - 4 +22 Claudia Romani - 6 Celebrity Talijanka koju su uvrstili među najseksi žene na svijetu raspametila ekipu na Instagramu seksi fotografijama u sićušnom badiću

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene