Tata Gordan

'Već prvi dodir mijenja prioritete i stvara dozu panike'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naš poznati plivač Mirni Maras je otkrio kakav je u ulozi oca i s njom iskreno razgovarao o temi roditeljstva.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Mirna Maras i Željko Batinić - 5 Ne viđamo ga često Naša voditeljica objavila je romantične fotografije sa suprugom koji joj je nakon prvog kraha braka vratio vjeru u ljubav!

Nakon što je već ugostila brojne poznate mame i s njima podijelila iskustava o roditeljstvu i odgoju djece, Mirna Maras na svom portalu Mami.hr – specijaliziranom za trudnice i mame ugostila je prvog poznatog oca, bivšeg plivača Gordana Kožulja.

Mamama je teško prilagoditi se novom bebi i novim obavezama, no kako je tatama? Svoje stajalište otkrio je Gordan: ' Teško mi je generalizirati, ali u mom slučaju je. Mislim da je osjećaj odgovornosti puno veći. Kad si mlad, 25-30 godina, slobodan, onda su prioriteti drugačiji. Rođenjem djeteta, već prvi dodir mijenja prioritete i stvara određenu dozu panike i odgovornosti'

>> 'Nisam ja kriv što su joj mama i tata dali tako glupo ime!'

Kako i Gordan i njegova supruga imaju užurbane rasporede, priznaje kako je sve to teško uskladiti. 'Supruga je stomatolog, ima svoju privatnu stomatološku ordinaciju i zbog toga ima puno više fleksibilnosti organizirati svoj dan. Na neki način je čak malo i žvrtovala svoje poslovne obveze, ona bi mogla raditi po cijele dane jer izvrsno radi. Ordinacija je u Velikoj Gorici i mislim da su ljudi prepoznali njenu kvalitetu', kaže Gordan koji je pak izbjegao obaveze u prvim mjesecima jer se još uvijek profesionalno bavio plivanjem. Priznao je i kako bi volio još jedno dijete, no sretan je i ispunjen ovako.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene