Laskava titula

Prelijepa Meksikanka Vanessa izabrana je za novu Miss svijeta

Vanessa Ponce de León (Foto: Profimedia) Vanessa Ponce de León (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Ponce de León (Foto: Profimedia) Vanessa Ponce de León (Foto: Profimedia) Vanessa Ponce de León (Foto: Profimedia) Vanessa Ponce de León (Foto: Profimedia) +0 Vanessa Ponce de León (Foto: Profimedia) Galerija

Vanessa Ponce de Leon pobjednica je prestižnog svjetskog natjecanja ljepote.

Meksikanka Vanessa Ponce de Leon izabrana je za Miss svijeta 2018., objavili su u subotu organizatori natjecanja ljepote.

Pogledaj i ovo Lucija Begić - 1 Slijedi veliko svjetsko natjecanje Naša predstavnica poletjela je u New Delhi na 71. Izbor za Miss Svijeta, ispratio ju je i indijski ambasador!

68. izdanje međunarodnog natjecanja održano je u Sanji na jugu Kine.

Ponce de Leon je okrunila prošlogodišnja pobjednica Indijka Manushi Chhillar.

Tajlanđanka Nicolene Limsnukan proglašena je prvom pratiljom, a u najboljih pet još su se plasirale Bjeloruskinja Maria Vasilević, Jamajčanka Kadijah Robinson i Uganđanka Quiin Abenakyo.

Nagradu za Miss World Europe osvojila je Bjeloruskinja Vasilević, nagradu za Miss World Kariba osvojila je Jamajčanka Robinson, nagradu za Miss World Afrike osvojila je Uganđanka Abenakyo, nagradu za Miss World Amerike osvojila je Panamka Solaris Barba, a nagradu za Miss World Azije i Oceanije osvojila je Tajlanđanka Limsnukan.

Za titulu se natjecalo 118 žena a u finale su ušle i miss Tajlanda, koja je osvojila drugo mjesto te natjecateljice iz Bjelarusa, Jamajke i Ugande.

Hrvatska predstavnica Ivana Mudnić-Dujmina nije se plasirala u Top 30.

(Hina) 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene