Bio je to 'božji znak'

Nakon izbora pape odjurili u bolnicu i objavili: Dobit ćemo sina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michael Bublé, kanadski pjevač hrvatskih korijena i argentinska glumica i manekenka Luisana Lopilato potvrdili su da će postati roditelji.

Michael Bublé, kanadski pjevač hrvatskih korijena i argentinska glumica i manekenka Luisana Lopilato potvrdili su da će postati roditelji.

Još početkom tjedna Michael je tvrdio kako želi da spol djeteta ostane tajna do poroda, ali nije očekivao da će Luisana biti nestrpljiva i otići na ultrazvučni pregled. Pjevač je tako i ne htijući saznao i odmah svima objavio da će dobiti sina.

Pogledaj i ovo showbuzz Šuškanja sve glasnija Severina već odabrala ime za sina?

'Jako smo uzbuđeni. Upravo smo došli iz bolnice i sonogram je bio jasan: dobit ću sina!', uzbuđeno je novinarima New York Posta pjevač prepričavao radosnu vijest.

>> 'Kažu da je prostitutka, da se udala za mene zbog novca!'

Michael je objasnio da su na ultrazvuk otišli nakon što je argentinski kardinal Jorge Mario Bergoglio izabran za novog papu i odabrao ime Franjo. Luisana je u izboru svog zemljaka vidjela božji znak i osjetila potrebu da odmah pohita na pregled.

'Rekla mi je da je to znak. Ali nema teorije da se moj sin zove Frank, makar je Sinatra s tim imenom dobro kročio kroz život', našalio se Bublé.

'Priznajem, ja stvarno nisam htio znati kojeg će spola biti moje dijete i još uvijek nemam pojma kako će se zvati moj sin. No, moja je žena šefica u kući i bit će onako kako ona kaže', pomirio se sa sudbinom kanadski pjevač.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene