nije štedjela s pohvalama

Šuput mu je otvoreno poručila da je njezin tip, no nije joj se ostvarilo što je poželjela: "Ovo kako vi večeras izgledate…"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju AKUSTIKA BALKANA Supertalent 2022, polufinale Akustika Balkana - 1 Akustika Balkana - 2 Akustika Balkana - 3 Akustika Balkana - 4 Akustika Balkana - 5 AKUSTIKA BALKANA Supertalent 2022, polufinale - 1 AKUSTIKA BALKANA Supertalent 2022, polufinale - 2 AKUSTIKA BALKANA Supertalent 2022, polufinale - 3 AKUSTIKA BALKANA Supertalent 2022, polufinale - 4 +19 AKUSTIKA BALKANA Supertalent 2022, polufinale - 5 Galerija

Trio Akustika Balkana oduševili su žiri i publiku u trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta, no nisu uspjeli izboriti prolazak u finale.

Nakon treće polufinalne emisije showa Supertalent dobili smo tri nova finalista, a to su harmonikaš Matej Jakša, plesni klub Flik Šenkovec i plesačica Ana Vukman.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić - 4 "Baš me naljutilo!" Martina Tomčić otvoreno progovorila o velikoj nepravdi: "Malo tko je o tome pričao"

A iako nisu izborili prolazak u finale, trio Akustika Balkana svojim su nastupom digli publiku na noge i oduševili žiri.

"Autentično. Svima je nekako toplije oko srca poslije vašeg nastupa", rekao je Fabijan Pavao Medvešek nakon njihove izvedbe.

"Vi ste jedan profil natjecatelja za koji ja ne moram imati osobne preferencije, ne moram slušati vrstu glazbe koju izvodite. Neovisno o tome, u meni ste zagrijali krv i vi ste dokazali da je to ono što mi tražimo na pozornici Supertalenta", komentirala je Martina Tomčić.

"Za svoj nastup vi uopće ne morate imati cijenu jer sam siguran da bi za vaš nastup ljudi dali sve što mogu", zaključio je Davor Bilman.

"Vi ste daleko najzabavnija točka večeras, meni je toliko bilo dobro i prekratko je trajalo. Ovo kako vi večeras izgledate doprinijelo je vašem nastupu. Bilo je senzacionalno, meni je došlo da razbijem sve šalice Novoj TV! Iskreno bih voljela da prođete dalje i da to onda duže potraje, pa da se zabavimo kao ljudi", poručila im je Maja Šuput.

Akustika Balkana zanimljiv je trio koji čine Blagovest Georgiev Kisyov, Dinko Likar i Juraj Šargač.

Vokal Blagovest Kisyov ima i uspješnu sportsku karijeru. Sve je započelo kada je kao mali, dok je, kako kaže, bio bucmast, prihvatio prijedlog profesora tjelesnog da se upiše na badminton i dogodila se ljubav na prvi udarac. Bio je vrlo uspješan igrač u rodnoj Bugarskoj, a sada trenira najjače igrače u Hrvatskoj.

Nudili su mu trenersku karijeru u Danskoj, ali ipak je odlučio ostati ovdje jer je u Danskoj drugačiji mentalitet, a Blagovestu, kako je rekao, treba toplina. Na Supertalent je došao ispuniti dugogodišnju želju koja tinja u njemu otkako zna za sebe, pa je predstavio i svoj glazbeni talent.

Bagovest je na audiciji posebno oduševio Maju Šuput.

"Ludilo, top, ti si baš moj tip! Točno ono što volim, nisi napadan, kul si, totalno ti je svejedno. Imaš super pjesme, imaš dva super tipa na gitari. Ja mrzim dosadno, a vi to svakako niste", poručila mu je tada.

Nastup Akustike Balkana u polufinalu showa Supertalent pogledajte u videu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo s djecom - 1 Cristiano Ronaldo s djecom - 2 Cristiano Ronaldo s djecom - 3 Cristiano Ronaldo s djecom - 4 +20 Cristiano Ronaldo s djecom - 5 Celebrity Ronaldo i njegova Georgina imaju stroga pravila odgoja, a jedno od njihove djece živi po posebnom režimu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene